Захистіть свою шкіру з Sister's Aroma Daily Sun Cream SPF 30 PA+++.

Склад та упаковка:

Ключові інгредієнти цього сонцезахисного крему включають ізоаміл-п-метоксициннамат, етилгексил триазон та діоксид титану, які відомі своєю здатністю захищати шкіру від ультрафіолетового випромінювання.

Крем містить комбінацію натуральних інгредієнтів, які мають заспокійливі та антиоксидантні властивості, які допомагають живити та захищати шкіру.

Продукт в стильній і компактній упаковці, що дозволяє легко носити його з собою в сумочці.

Я користуюся цим кремом навіть взимку, і вражена його ефективністю. Продукт має SPF 30 і високий рівень PA+++, це означає, що він може ефективно захищати мою шкіру як від UVA, так і від UVB променів.

Крем має легку текстуру, і не відчувається важким або жирним на шкірі. Його легко наносити і він залишається непомітним на обличчі. Не залишає білого відтінку чи сліду, що є типовою проблемою багатьох сонцезахисних засобів.

Крім захисту від сонця, я помітила, що Sister's Aroma Daily Sun Cream також має зволожувальну дію.

Загалом я дуже задоволена Sister's Aroma Daily Sun Cream SPF 30 PA+++. Продукт чудово захищає від сонця, легко наноситься, не створює важкості чи жирності на шкірі. Я ціную, що він також містить натуральні інгредієнти, які не тільки захищают, але ще і доглядають за шкірою обличчя.