Зволожуючий крем від Skinbar з гіалуроновою кислотою та колагеном
✨Мої враження від використання✨
Вже тривалий час використовую на ніч зволожуючий крем від Skinbar з гіалуроновою кислотою та колагеном, і хочу поділитися своїм досвідом. Зазвичай комбіную його із сироваткою для обличчя антиакне, про яку вже писала раніше. Крем відмінно підійшов моєму типу шкіри — комбінованому, схильному до висипань.
Що мені подобається в цьому кремі💖:
- Підвищує пружність і еластичність шкіри: Шкіра після нього стає більш підтягнутою і пружною, ніби набирає сили💕.
- Розгладжує шкіру: Помітно вирівнюються дрібні зморшки та нерівності⭐.
- Антиоксидантна дія: Чудово, коли доглядові засоби ще й захищають шкіру від шкідливих зовнішніх факторів💕.
- Вирівнює колір та тон шкіри: Для мене це важливо, оскільки маю схильність до почервонінь. Ефект особливо помітний зранку після використання крему на ніч 🌌.
- Надає шкірі легкого сяйва та шовковистості. Вранці шкіра виглядає більш свіжою і доглянутою✨.
- Легка текстура: Крем не жирний, швидко вбирається, що особливо важливо для вечірнього догляду🫶.
- Зручний флакон з дозатором: Дозатор дозволяє економно використовувати продукт і забезпечує зручність під час нанесення🔥.
Недоліки📑:
Щодо мінусів, то для мене їх немає. Крем добре підходить для моєї шкіри, не викликає жирного блиску чи подразнень🫶.
Це мій особистий досвід, тому важливо пам’ятати, що кожен продукт по-різному діє на різні типи шкіри. Але загалом цей крем став моїм фаворитом у нічному догляді!🥰 Дякую за увагу!💕
Коментарі (0)