Juli Butik

Набір Lancome La Vie Est Belle

Набір від Lancome La Vie Est Belle це щось мега - круте. Він ідеальний у всьому, починаючи від наповнення та якості продукту закінчуючи дизайном та загальним враженням від першої зустрічі. Ці емоціїї просто шалені, коли ти береш в руки та нетерпляче розкриваєш цей скарб ))))

Флакончик об'ємом 100 мл., об'ємний але має стильний вигляд. Йому додає шарму блискуча стрічка))) Його точно має вистачити надовго, так як аромат достатньо яскравий та дуже стійкий.

Це однозначно теплий, солодко - квітковий аромат, можу сказати що він з перчинкою. Спочатку він звучить сильно, навіть різко, таким солодко - квітковим букетом. Та потім відкривається ніжність (у звучанні жасмину та ванілі з нотками фруктів), яка залишається на весь день.

La Vie Est Belle неймовірно шлейфовий, такий іскристий, огортає теплотою та сяйвом у формі аромату. Однозначно отримаєте безмежну кількість компліментів.

Не залишає плям на одязі!

Вміст ідентичний флакону об'ємом 100мл.

Вдала ідея мати ще й дорожній варіант флакона улюбленого парфума))) Розмір просто ідеальний щоб покласти його в свою сумочку.

Доречі обидва флакончики можна повторно наповнювати, що дуже круто!

Тюбик об'ємом 50 мл.

Аромат точнісінький як і в парфюмованій воді. Одним словом неймовірний)))

Тримається на тілі дуже довго, та не зважаючи на це аромат не набридає. Шлейф присутній) Таке відчуття що скористалась парфюмом а не лосьйоном для тіла.

Консистенція дуже легка, він наче тане на тілі та не залишає ніяких неприємних відчуттів, дуже швидко вбирається.

Класно зволожує та живить шкіру. Після нанесення вона стає немов оксамит)

Туш для вій яка дійсно створює гіпнотичний погляд, і це факт. А якби я ще вміла красиво сфотографувати свої нафарбовані вії щоб показати Вам цей ефект то взагалі було б чудово)))

Моя міні версія з набору Lancome La Vie Est Belle об'ємом 2ml., чорного кольору.

Щіточка не крихітна, хоча я думала що вона також буде маленькою, але ні, вона повноцінного розміру. Єдине що не подобається: її не зручно тримати в руках при фарбуванні, але це не критично. Щіточка профарбовує вії дуже класно, вона розділяє та подовжує, ефект просто неймовірний (навіть неочікувала). Здається що вій дуже багато і вони такі об'ємні.

Туш не осипається, протягом дня тримається добре. Подразнень очей не викликала. Змивається легко)))