Мій досвід манікюру та висновок, котрий напрошувався вже давно.
Свій досвід та розчарування.
Що ви бачите на фото?
Нюдовий, приємний манікюр, правда?
Отож бо. І я так думала. А виявилось, що саме він допоможе мені зрозуміти те, що я приховувала сама від себе.
Тож почну з самого початку. 😉
Досвід та висновки
Відразу хочу випередити питання та коментарі. Я прихильник манікюру, дуже люблю майстрів і часто до них ходила, при чому до різних. Доказ цьому мій допис https://club.makeup.com.ua/post/17722/.
Але останні пів року я дала нігтям ''відпочити''. Не ходила на процедуру та і багато поїздок мала, тому і не покривала.
І ось, приїхавши з відпочинку, я вирішила спробувати знову піти на манікюр. Пішла до іншого майстра (адже та, що була раніше дуже довго робить поцедуру, а я зайві 3-4год не маю, чесно).
Дівчинка чудова, гарно зробила манікюр (1 фото), і він носився прекрасно, без відшарувань та осколів. 😍
Але вже за півтора тижні я помітила ''пустоту'' під одним з нігтів. А так, як я чітко знаю, що це, мала досвід з оніхолізисом і дуже негативний. Я у терміновому порядку зняла один ніготь (все вдома маю для цього).
І мої здогадки виявились вірними. 😪
Пустота виявилась початком оніхолізису. 🫣 До покриття його точно не було, я нігті не покривала більше ніж пів року нічим.
Знову ж таки, випереджаючи коментарі, я ні в якому разі не звинувачую майстра. Я просто дійшла висноку, що навіть після перерви, зміни майстра та інших нюансів, гель лак не для мене......Як би це гірко не звучало. Шкода - звісно. Але я не дуже готова знову переживати та лікувати свої нігті.
Останнє фото
Лікування я на даному етапі проводжу та зняла повністю все покриття. На щастя, оніхолізис був лише на одному нігті, але маючи попередній досвід, я знаю, що він міг бути і на інших, не знявши мені покриття.
Чистку роблю сама собі і мої нігті виглядають ось так.
Звісно шкода, але я, мабуть, не маю іншого виходу.
Всім бажаю здорових нігтів. 🥰
Коментарі (0)