Рятівник для сухих ручок
Про інтенсивно відновлюючий крем для дуже сухої шкіри рук Garnier Skin Naturals❣️
Всім привіт
Приєднавшись до акції "Світло для лікарень" від Garnier, я вирішила спробувати їхній інтенсивно відновлюючий крем для ручок. Хоча більшість користувачів висловлювали незадоволення оновленою формулою, я вирішила все ж таки спробувати його. Спочатку я була трохи розчарована, але згодом змінила свою думку. Розповідаю більш детально 👇
❤️ Зовнішній вигляд:
Крем представлений у м'якій тубі. Оскільки Garnier активно йде шляхом екологічності, флакон оновленої версії виготовлений з використанням картону. Це зручно, щоправда, з часом виникло кілька заломів, але не критично.
Кришка відкидається, тубу закриває міцно, сама по собі не розкривається, навіть у сумочці.
Об'єм: 75 мл, витрата економічна, але я використовую крем тільки на ніч.
❤️ Трохи про склад
У відгуках пишуть, що склад оновленої версії погіршився, але я пробую крем вперше, та мені здається, що склад цілком класичний, але без спецефектів. Його активні компоненти:
- BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER: Масло ши є природним зволожуючим агентом, який допомагає пом'якшити та захистити шкіру.
- ALLANTOIN: Алантоїн є заспокійливим агентом, який допомагає зменшити подразнення та свербіж шкіри.
- GLYCERIN: Гліцерин - це зволожуючий агент, який допомагає утримувати вологу в шкірі.
Далі у складі силікони, консерванти, барвники та ароматизатори. В мене крем не викликав жодних алергічних реакцій.
❤️ Консистенція та аромат
- Консистенція щільна, бальзамно-вазелінова. На дотик жирненька, силіконіста, але не липка.
- Аромат не надтно насичений, мені пахне звичайним дитячим милом. Запах не довго тримається на шкірі, тому не викликає жодних алергічних реакцій.
❤️ У використанні
Спершу я намагалася використовувати крем протягом дня, але він довгенько вбирався та залишав на долонях неприємну олійність, яка відбивалася на всіх предметах яких я торкалася.
Я ненавиджу такий ефект на своїх руках, це для мене справжнє пекло, але було шкода викидати кремчик, тому вирішила використовувати його в якості нічної маски для ручок).
2-3 краплі крему мені вистачає для нанесення на ручки. При контакті зі шкірою, крем стає більш м'яким, за рахунок чого добре ковзає по шкірі та розподіляється. Вбирається доволі довго – 7-10 хвилин. Однак, навіть після вбирання залишає на руках ефект жирненької плівки.
Я наношу крем на ніч, на ранок на руках досі відчувається легка жирність, але разом з цим ручки виглядають дуже доглянутими.
Ще хочу відзначити, що крем має накопичувальну дію, чим довше його використовуєш, тим яскравіший ефект.
❤️ Ефект
Моя шкіра рук: суха, схильна до лущення.
Крем використовую тільки на ніч, в якості маски для рук. Для використання протягом дня, він надто важкий та жирний🥲
- Крем добре зволожує та живить шкіру рук, добре утримує вологу в ній протягом усього дня.
- Пом'якшує шкіру та прибирає лущення. Дуже класно пом'якшує бічні валики, у мене вони найбільше схильні до огрубіння.
- Робить шкіру гладенькою, шовковистою, дуже приємною на дотик.
Мені подобається ефект після цього крему, шкіра рук виглядає дуже доглянутою. Однак його не можна назвати комфортним та невагомим.
Все ж таки для мене - це гарна нічна маска для рук, а не крем для сумочки).
Коментарі (0)