khoroshaeva

Рятівник для сухих ручок

Рятівник для сухих ручок
Рятівник для сухих ручок
Рятівник для сухих ручок
Рятівник для сухих ручок

Всім привіт

Приєднавшись до акції "Світло для лікарень" від Garnier, я вирішила спробувати їхній інтенсивно відновлюючий крем для ручок. Хоча більшість користувачів висловлювали незадоволення оновленою формулою, я вирішила все ж таки спробувати його. Спочатку я була трохи розчарована, але згодом змінила свою думку. Розповідаю більш детально 👇

Крем представлений у м'якій тубі. Оскільки Garnier активно йде шляхом екологічності, флакон оновленої версії виготовлений з використанням картону. Це зручно, щоправда, з часом виникло кілька заломів, але не критично.

Кришка відкидається, тубу закриває міцно, сама по собі не розкривається, навіть у сумочці.

Об'єм: 75 мл, витрата економічна, але я використовую крем тільки на ніч.

У відгуках пишуть, що склад оновленої версії погіршився, але я пробую крем вперше, та мені здається, що склад цілком класичний, але без спецефектів. Його активні компоненти:

• BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER: Масло ши є природним зволожуючим агентом, який допомагає пом'якшити та захистити шкіру.
  • ALLANTOIN: Алантоїн є заспокійливим агентом, який допомагає зменшити подразнення та свербіж шкіри.
  • GLYCERIN: Гліцерин - це зволожуючий агент, який допомагає утримувати вологу в шкірі.

Далі у складі силікони, консерванти, барвники та ароматизатори. В мене крем не викликав жодних алергічних реакцій.

• Консистенція щільна, бальзамно-вазелінова. На дотик жирненька, силіконіста, але не липка.
  • Аромат не надтно насичений, мені пахне звичайним дитячим милом. Запах не довго тримається на шкірі, тому не викликає жодних алергічних реакцій.

Спершу я намагалася використовувати крем протягом дня, але він довгенько вбирався та залишав на долонях неприємну олійність, яка відбивалася на всіх предметах яких я торкалася.

Я ненавиджу такий ефект на своїх руках, це для мене справжнє пекло, але було шкода викидати кремчик, тому вирішила використовувати його в якості нічної маски для ручок).

2-3 краплі крему мені вистачає для нанесення на ручки. При контакті зі шкірою, крем стає більш м'яким, за рахунок чого добре ковзає по шкірі та розподіляється. Вбирається доволі довго – 7-10 хвилин. Однак, навіть після вбирання залишає на руках ефект жирненької плівки.

Я наношу крем на ніч, на ранок на руках досі відчувається легка жирність, але разом з цим ручки виглядають дуже доглянутими.

Ще хочу відзначити, що крем має накопичувальну дію, чим довше його використовуєш, тим яскравіший ефект.

Моя шкіра рук: суха, схильна до лущення.

Крем використовую тільки на ніч, в якості маски для рук. Для використання протягом дня, він надто важкий та жирний🥲

• Крем добре зволожує та живить шкіру рук, добре утримує вологу в ній протягом усього дня.
  • Пом'якшує шкіру та прибирає лущення. Дуже класно пом'якшує бічні валики, у мене вони найбільше схильні до огрубіння.
  • Робить шкіру гладенькою, шовковистою, дуже приємною на дотик.

Мені подобається ефект після цього крему, шкіра рук виглядає дуже доглянутою. Однак його не можна назвати комфортним та невагомим.

Все ж таки для мене - це гарна нічна маска для рук, а не крем для сумочки).