SomovaFM

Le Pelerin: Bolivian Hide

Le Pelerin: Bolivian Hide

Le Pelerin - Український бренд нішевої парфумерії з досить оригінальним підходом до створення ароматів та їх концепції.

Парфуми представлені в гарній коробочці, яка відкривається наче скарбничка. А всередині приховаеа матова пляшечка з мінімалістиним дизайном. Виглядає це дійсно розкішно та дорого.

Le Pelerin: Bolivian Hide

Парфум Bolivian Hide вибухає пронизливим ароматом ладану, який одразу з провокує та бадьорить усі рецептори.

Початок незвичний та екзотичний, мені знадобилося було декілька тижнів, аби аромат розкрився мені повністю.

Коли ж парфуми настоялись вдома та я невпинно день за днем смакувала їх знову і знову, відчуваючи тільки ладан, вони нарешті розкрись мені.

Початкова нота: Ладан

Нота серця: Боби тонка, Корінь фіалки

Кінцева нота: Ваніль, Ладан, Пачулі

Як тільки перший розпил осідає на одязі чи тілі, аромат стає більш теплим та відчувається легка солодкість бобів тонка, що заспокоює різку пряність ладану.

Знайомі жінки/дівчата на мені відчувають ці квіткові мотиви аромату, ніби з тропічного саду. Коли я все ще відчуваю ладан. На чоловіках, шадаю, аромат був би більш приземленим та розсіяним, без різких акордів.

Я ж квіткові ноти починаю улавлювати лише на другий день. Для мене грають солодкі ноти ванілі з ірисами, які не заявлені в піраміді, та фіалковим цвітом. Я би сказала, що відчуваю квітку жасміну, але гадаю саме ваніль вводить в оману даючи свою солодкість і тим самим розкриває аромат різних квітів для кожного.

Звучання парфумів неординарне і я все ще пізнаю його. Але вони точно варті уваги, бо хочеться їх вкушати та розгадувати.

Парфуми дуже стійкі, нанесла їх один раз на джинсовку і вона пахне досі. А десь впродовж 3х днів, як тільки відкривала шафу, аромат заповнював усю вітальну.