В мивалка для чутливої шкіри обличчя з м'ятним присмаком
Ретельне очищення що не травмує шкіру.
Усім привіт! Сьогоднішній пост буде присвячений гелю-скрабу для вмивання. Це міцелярний скраб з дрібнесенькими скрабуючими часточками призначений для дбайливого очищення чутливої шкіри. Користуюся ним вже близько двох тижнів і вирішила поділитися своїм відгуком.
Даний засіб випускається у великому прямокутному тюбику в об'ємі 150 мл, причому випускається досить давно. Тож, то вже мав досвід використання, пишіть як вам?
Щодо мене, то ковпачок відкривається якщо прикласти до цього зусиль, так само і закривається. Як на мене, не дуже зручно, але останнім часом у Avon всі великі тюбики саме такі, тож нічого страшного.
Текстура гелева, неоднорідна через абразивні часточки, колір каламутно-білий, тобто гель непрозорий. Присутній легкий аромат косметики, властивий усій лінійці (з даної лінійки для чутливої шкіри я вже мала міцелярну воду та крем для обличчя).
Я вмиваюся вранці та ввечері, тож в основному щодня я користувалася саме цим гелем. В нанесенні зручний, адже він досить густий і його кількість на обличчі зручно коригувати. Я його наносила і десь пів хвилини масажувала обличчя. Скрабуючі часточки відчуваються, але вони не чинять ніякого дискомфорту, адже всі одного розміру, схожі на піщинки.
Цікавий факт, про який ніде не пишуть!
Під час умивання починаєш відчувати невеличкий холодок, ніби від м'яти, який лишається впродовж приблизно 10 хвилин. Цей освіжальний ефект не надто агресивний, тому думаю восени та взимку від подібного гелю дискомфорту не має бути.
Після вмивання шкіра не стягнута, відчувається освіжальний ефект і в цілому відчуття комфортні.
Тож від мене він отримує 10 з 10, рекомендую спробувати, якщо не любите агресивні скраби, або маєте чутливі ділянки шкіри обличчя.
На все добре, дякую усім за прочитання даного посту! Чекаю вас у коментарях!
Коментарі (0)