YuliHrytskoff

Парфумована вода Le Pelerin ADAMANT MIST

Парфумована вода Le Pelerin ADAMANT MIST

Нішева парфумерія займає особливе місце у моєму серці, адже кожний представник такої – це унікальний і неповторний, ні з чим незрівнянний аромат, який здатний зачарувати своїм звучанням, розкритися самим несподіваним образом і надовго врізатися в пам'ять (а то й в саме ❤)…

Нещодавно моя колекція парфумів поповнилася неймовірною парфумованою водичкою Adаmant Mist від українського бренду нішевої парфумерії Le Pelerin. Це самобутній, абсолютно ні на що не схожий, загадковий, ніжно-пудровий, але, водночас, яскравий і виразний аромат, моя нова парфумерна любов… Вже вперше «надягнувши» його на себе, я зрозуміла, що цей аромат – це саме те, чого так прагнула моя душа цієї осені!

Adаmant Mist прекрасний не тільки всередині, але й ззовні. Описуючи аромат такої краси, хочеться згадати про кожну, навіть найменшу деталь, адже в ньому важливе все – починаючи від пакування, закінчуючи розкриттям та звучанням парфуму.

Парфумована водичка приїхала до мене запакованою в стильну, витончено-стриману картонну коробочку, яка, в свою чергу, була упакована в слюду та мала елементи контролю першого відкриття.

Сам флакон парфумованої води – це, без перебільшення, мистецтво, втілене у витончене й практичне дизайнерське рішення. Чорне, абсолютно непрозоре скло, глянц та блиск… І ніжна рожева етикетка з назвою бренду і парфуму… Такий дизайн флакону Adаmant Mist просто ідеально передає суть аромату – ніжність і зухвальство, стриманість і легковажність, витонченість і кричущість, життєрадісність і впевненість у собі… Так-так, в цьому ароматі є все і кожна його грань – це переплетіння унікальності, виразності, чуттєвості і ніжної солодкості.

Розпилювач працює справно, не заїдає, парфум розпилює дрібнодисперсно.

Флакон закривається чорною пластиковою кришечкою, що самовільно не відкривається і не спадає та є частиною дизайну флакону.

Об’єм флакона – 50 мл.

Прем’єра аромату – 2021 рік.

Група (сімейство) аромату – Квітково-східний, пудровий.

Парфумер – Elodie Durande.

Стать – Унісекс.

Концентрація – Eau de Perfume.

Класифікація (клас) – нішева парфумерія.

Країна реєстрації бренду – Україна.

Країна-виробник – Україна.

Піраміду аромату складають такі ноти:

Верхні ноти: мигдаль, гвоздика

Середні ноти: фрезія, троянда, фіалка, півонія, геліотроп

Базові ноти: ваніль, кедр, мускус

Розкриття і звучання цього аромату – це щось неймовірне! Перше розпилення – і простір заповнює гаряча, виразна, але, водночас, ніжно-витончена солодкість вишневого конфітюру з ледь відчутною мигдально-пряною ноткою. Що дивовижно, верхні ноти «сидять» на шкірі досить довго – близько 2-3 годин. І тільки по проходженню цього часу починає проявлятися серце аромату – тут вже панують квіти – то гострі, колючі, то бархатисто-пудрові, витончені й ніжні… Без сумніву, самі яскраві із «букету» - ніжна королівська троянда, трішки гострувата півонія і фіалка, яка й наділяє аромат цією неймовірною, вишуканою пудровістю.

Ще через декілька годин можна відчути базу – в ній аромат стає надзвичайно спокійним, тихим і ніжним, ще більш пудровим і майже гурманським – це ваніль, трішки кедрової смолистості і делікатний, абсолютно врівноважений квітковий мускус…

Le Pelerin ADAMANT MIST – це парфуми-обійми… Теплі, солодкі, ніжні і зігріваючі, наче рожевий кашеміровий светр… Кокон, з якого не хочеться вивільнятися… Звабливе марево, яке хочеться відчувати знову і знов…

Жінка, яка «носить» такі парфуми – Вільна! Душею і тілом, розумом і поглядами, думками і вподобаннями. Вона яскрава, впевнена у собі, але така тендітна і ніжна! Вона – Особистість…

Шлейф – виразний, але «політкоректний», не надто довгий і не заважаючий. І збираючий купу компліментів)

Стійкість аромату – вище всяких похвал! Від ранку й до пізнього вечора – аромат буде із вами. Ба більше, базові ноти парфуму, цю ніжну, неймовірну пудрову солодкість я відчуваю на шкірі навіть після прийняття душу.

На одязі – до прання.

Вікові рамки – досить лояльні. Та, все ж, я більше бачу цей аромат на жінках віком 25+.

Сезонність. Літо, зима, чи період міжсезоння - Adаmant Mist прекрасно звучатиме в будь-яку пору року. Та осінь, як на мене – просто ідеальний час для цим парфумів!

Подія/образ. Аромат ідеально розкривається як вдень, так і ввечері, він чудово доповнює образ у стилі стріт- та гламур-кежуал, підійде для прогулянки, побачення, мистецького заходу чи арт-події.

Стать. Виробником зазначається, що Adаmant Mist – це аромат-унісекс. І я з цим погоджуюсь, адже істинні нішеві аромати не мають статі. Та, все ж, цей аромат із жіночим характером)

Le Pelerin ADAMANT MIST – це моє нове парфумерне відкриття. Моя нова парфумерна любов. І аромат моєї осені… Це ніжна пудрова солодкість з літніми квітами та ванільною невагомістю.

Це аромат дивовижного дитинства, яке стало притулком для дорослого бунтівника…©