getejra

Похолодало) Антистрес від Bisheffect

Похолодало) Антистрес від Bisheffect
Похолодало) Антистрес від Bisheffect

Моєму щастю не було меж. коли я нарешті купила це відро 💙 тут же мої найулюбленіші поднання: 💎бішофіт + лимон + лаванда🌸. і з нетерпінням очікувала коли стане прохолодніше, щоб розпочати сезон вилежування у воді)

Бішофіт дуже корисний, цей засіб розслабляє, а колір воли і запах від нього приносять задоволення.

Похолодало) Антистрес від Bisheffect
Похолодало) Антистрес від Bisheffect
Похолодало) Антистрес від Bisheffect

Абсолютно натуральний склад включає цілий комплекс корисних інгредієнтів. Головними діючими компонентами є:

💎Кристали магнію. Природний мінерал надає протизапальний, знеболюючий, регенеративний і заспокійливий ефект. Частинки швидко розчиняються у воді і добре проникають в глибокі шари дерми, роблячи її пружною, доглянутою, очищеною від забруднень, токсинів і висипань.

🍋Ефірна олія лимона. Елемент забезпечує тонізуючий ефект на нервову систему організму і надає приємний цитрусовий аромат. Крім цього компонент успішно бореться з бактеріями, запаленнями і ранами.

🌸Ефірна олія лаванди. Інгредієнт додає тонкий аромат, надає заспокійливий і омолоджуючий ефект. Завдяки йому усувається лущення шкіри, її в'ялість і набряклість.

В ванну (на 100 л води), температурою 35-40 ° С, додати і розвести 100-150 мл кристалічного концентрату. Приймати ванну протягом 15-20 хв. Перед застосування необхідно перемішати концентрат у відерці.

Заради цього кольору води я їжджу на глиняні кар'єри і до повномасштабки літала на Середземномор'я. При тому, що я взагалі не фанатка плавання, але от саме споглядати його завжди заспокоювало мої нерви. а тут у мене Чорногорія чи Черепашенці в моїй ванній 🌊

Формат тари у вигляді відра полюбила не лише я, а й облюбував мій кіт, він на ньому сидить, як на постаменті 🙈

- має заспокійливу і гармонізувальну дію;
- знижує рівень втоми;
- нормалізує діяльність нервової системи;
- бореться з больовими відчуттями після фізичного навантаження.

Також використовую його в ванночки для ніг, коли десь промерзли або намокли.