Mandarinka

Як зміцнити нігті після гель-лаку. Перевірені засоби від Shelly + фото результату

Як зміцнити нігті після гель-лаку. Перевірені засоби від Shelly + фото результату

Вітаю! Роблю гель-лак самостійно вже декілька років, довго наважувалась зробити перерву, але змусив випадок - після зняття гелю побачила опік нігтя. Стан інших нігтів був не набагато краще - тонкі, ламкі, завжди схильні до відслоювання. Придбала одразу 2 засоби Shelly і почала догляд, ділюсь результатами після місяця відновлення.

Мій комплекс для зміцнення нігтів після гель-лаку:

  • Укріплюючий бальзам для нігтів з бісабололом та евкаліптом Shelly - який вирішила наносити перед сном. https://club.makeup.com.ua/post/49721/
  • Зміцнювальна сироватка для нігтів з олією жожоба та вітамінами А, Е Shelly - яку наносила зранку.

Сироватка знаходиться в скляній пляшечці з піпеткою. Якщо чесно, засобу потрібно настільки трошки що я ніколи по справжньому не набирала і не капала засіб на нігті. Окрім того, флакончик був додатково упакований в захисну плівочку, тому розлитись при транспортуванні він тоно не міг би.

  • Сироватка Shelly - це по факту набір корисних олійок - лія жожоба, олія мигдалю, олія рисових висівок, вітаміни А та Е, тому і консистенція у засобів відповідна. Треба наносити дуже обережно, щоб не замастити все навколо себе. Саме тому я не прям капала, я просто торкалась піпеткою, залишала слід на нігтях і втирала засіб.
  • Є невеличкий приємний аромат, але він не дуже довго тримається.

Як я вже згадувала, після використання гель-лаку я отримала опік від лампи, але до цього мої нігті завжди були слабкими та схильними до слоєння. Я не вірила в чудодійні засоби, але дуже хотіла зміцнити нігті, адже все рівно не могла знову покривати їх гель-лаком.

Мій покроковий план як зміцнити нігті після гель-лаку:

  1. Зняти гель-лак: Звісно це наче банальність, але неприємний і потрібний момент. Засоби потрібно наносити на повністю очищену нігтьову пластину.
  2. Зробити короткий манікюр: Я підпиляла нігті коротко, адже чим довші вони були, тим більший ризик відслойок і механічних ушкоджень.
  3. Регулярний догляд: Почала регулярно використовувати укріплюючий бальзам для нігтів ввечері https://club.makeup.com.ua/post/49721/ , а зранку – зміцнювальну сироватку. Поставила ці засоби один на тумбочку біля ліжка, інший – біля ноутбука. Як тільки сідала працювати, одразу згадувала, що потрібно нанести засіб.
  4. Зміцнювальні ванночки: з сіллю з бішофітом, але насправді зробила всього 1 раз її.
  5. Мати терпіння. За день чи тиждень ситуацію не змінити радикально, але вже добре, що ми почали.

🌿 На першому фото стан нігтя одразу після зняття гель-лаку - величезний опік від лампи. Тут треба було тільки почекати, вилікувати це неможливо. Але використання олійок допомогло тим, що нігті стали значно швидше відростати, ніж це було до цього.

Після - стан нігтів після двохмісячного використання бальзамом + сироваткою. Місце опіку вже відросло, хоча на безіменному пальці ніготь дещо почав відходити, але загалом ситуація суттєво покращилась.

🌿 Друге фото показує інші звичайні проблеми, з якими я стикалася — відслойки та тріщини. За місяць використання засобів ці проблеми зникли. Нігті виглядають здоровими та доглянутими і без гель лаку.

Нігті більше не слояться, і навіть при ударах зберігають свою цілісність. Це справжній прогрес в порівнянні з минулим. Я ніколи не мала таких міцних нігтів, а це значить що я не просто змогла відновити їх після гель-лаку, а й зміцнити до небаченого рівня.

Тому я щиро рекомендую ці засоби в комбінації. Вони будуть корисними, якщо ви боїтеся зробити перерву в нанесенні гель-лаку, отримали пошкодження або просто страждаєте від ламкості нігтів.