Чудовий догляд овий дует для зони навколо очей
Продовжую розповідати про догляд від бренду Pelart Laboratory, адже я тестую це комбо вже два тижні і в мене цілком склались враження про обидва продукти.
Ітак, спробувала я маску і крем під очі. Скажу зразу, що вони супер ідеальні в поєднанні і дійсно дають гарний ефект.
У маски об'єм 50-мл
У кремчика-30
Враховуючи ціну і таку велику кість продукту-це доволі вигідно і навіть бюджетно.
Почну з масочки. Її потрібно наносити 2 рази на тиждень по 20 хв. Маска має властивості пілінгу, я вважаю, що шкіра навколо очей теж вимагає допоміжного оновлення.
Дизайн класичний на перший погляд, але цю баночку прикрашають гарні узори із зображенням фруктів.
Має зручну помпу, то ж маска зберігає максимально гігієнічні властивості.
Текстура приємна, гелева, чимось нагадує варення, можливо це доповнюється її неймовірним ароматом і відтінком.
Під час використання відчуття доволі комфортні. Ця маска-пілінг супер делікатна і не пече шкіру, відчуваю тільки легку натягнутість шкіри.
За 20 хв змиваю теплою водою і бачу результат:
- Присутній ліфтинг-ефект, шкіра гладенька і не така рельєфна.
- Маска діє з першого ж разу, проте має і накопичувальну дію.
- Шкіра не така тьмяна, загалом виглядає більш свіжою і світлішою.
- Темні кола теж втрачають яскравість, насправді це чудовий спосіб освіжити погляд.
Наступним покажу крем під очі. Упакування у нього практично таке ж, відрізняється тільки об'єм, відповідно баночка менша.
Дозатор у нього теж аналогічний.
Текстура легка і добре вбирається, крем не залишає якихось блискіток чи пігменту.
Наношу крем одразу після змивання масочки, попередньо ще можна можна додати сироватку.
Враження від використання:
- Дарує хороше зволоження і пом'якшує шкіру.
- Візуально чудово заповню є зморшки.
- Не забиває пори і не викликає висипів.
- Теж додатково зменшує видимість темних кіл.
- Шкіра на дотик ніжна і шовковиста, засіб не залишає липкості.
Чудовий дует, ці засоби дійсно працюють, звичайно на ранок обличчя може затікати, зморшки і темні кола з'являються знову, проте, чим довше користувалась маскою і кремом, то помічала, що ефект розгладження і освітлення наступав швидше.
Тут я показала ефект за два тижні, проте навіть за одне застосування ви побачите чудову дію.
Я залишилась задоволен ою, за свою ціну засоби дійсно працюють. А їхнього об'єму мені вистачить дуже надовго.
Коментарі (0)