Vikulyk

Чудовий доглядовий дует для зони навколо очей

Ітак, спробувала я маску і крем під очі. Скажу зразу, що вони супер ідеальні в поєднанні і дійсно дають гарний ефект.

У маски об'єм 50-мл

У кремчика-30

Враховуючи ціну і таку велику кість продукту-це доволі вигідно і навіть бюджетно.

Почну з масочки. Її потрібно наносити 2 рази на тиждень по 20 хв. Маска має властивості пілінгу, я вважаю, що шкіра навколо очей теж вимагає допоміжного оновлення.

Дизайн класичний на перший погляд, але цю баночку прикрашають гарні узори із зображенням фруктів.

Має зручну помпу, то ж маска зберігає максимально гігієнічні властивості.

Текстура приємна, гелева, чимось нагадує варення, можливо це доповнюється її неймовірним ароматом і відтінком.

Під час використання відчуття доволі комфортні. Ця маска-пілінг супер делікатна і не пече шкіру, відчуваю тільки легку натягнутість шкіри.

За 20 хв змиваю теплою водою і бачу результат:

• Присутній ліфтинг-ефект, шкіра гладенька і не така рельєфна.
  • Маска діє з першого ж разу, проте має і накопичувальну дію.
  • Шкіра не така тьмяна, загалом виглядає більш свіжою і світлішою.
  • Темні кола теж втрачають яскравість, насправді це чудовий спосіб освіжити погляд.

Наступним покажу крем під очі. Упакування у нього практично таке ж, відрізняється тільки об'єм, відповідно баночка менша.

Дозатор у нього теж аналогічний.

Текстура легка і добре вбирається, крем не залишає якихось блискіток чи пігменту.

Наношу крем одразу після змивання масочки, попередньо ще можна можна додати сироватку.

Враження від використання:

• Дарує хороше зволоження і пом'якшує шкіру.
  • Візуально чудово заповнює зморшки.
  • Не забиває пори і не викликає висипів.
  • Теж додатково зменшує видимість темних кіл.
  • Шкіра на дотик ніжна і шовковиста, засіб не залишає липкості.

Чудовий дует, ці засоби дійсно працюють, звичайно на ранок обличчя може затікати, зморшки і темні кола з'являються знову, проте, чим довше користувалась маскою і кремом, то помічала, що ефект розгладження і освітлення наступав швидше.

Тут я показала ефект за два тижні, проте навіть за одне застосування ви побачите чудову дію.

Я залишилась задоволеною, за свою ціну засоби дійсно працюють. А їхнього об'єму мені вистачить дуже надовго.