Zhukovka

Що може бути краще за пасту Marvis?

Що може бути краще за пасту Marvis?

Що може бути краще за пасту Marvis? Раніше я вже ділилася своїм враженням про смак "Ginger & Mint", а сьогодні з радістю розповім про "Sweet & Sour Rhubarb".

Почну з упаковки, яка вражає своїм богемним стилем. Marvis завжди вражає красою своєї продукції, а ця паста не виняток.

Коробочка містить детальну інформацію та переклад на українську мову, що додає зручності. Унікальна металева туба з кришечкою, що має гравіювання, виглядає дуже естетично та сучасно. Відчуття задоволення приходить вже в момент, коли паста з'являється в моїх руках.

Прийшов час говорить про смак! Кисло-солодкий смак ревеню дійсно вражає своєю унікальністю і приємним свіжим післясмаком 🪥

Після використання інших паст Marvis, повертатися до звичайних просто неможливо. Не можу не підкреслити, що у пасті відсутня хімозність , яка часто зустрічається у звичайних зубних пастах, а також вона помірно піниться, що робить процес чищення зубів приємним ( не люблю відчуття шампуні в роті 🤭

Після використання зуби справді відчуваються гладенькими, а подих залишається свіжим. Як приємний бонус, виробник обіцяє допомогу у досягненні білосніжної посмішки та запобігання утворенню зубного каменю. Ці обіцянки дійсно має сенс, адже я помічаю позитивні зміни.

Тож повернемось до початкового питання :

- Що може бути краще за пасту Marvis?

- Дві пасти Marvis! 😻