☕️ Karina ☕️

JOLE СИРОВАТКА З МУЦИНОМ РАВЛИКА, ЦЕНТЕЛОЮ Й ПРЕБІОТИКАМИ

JOLE СИРОВАТКА З МУЦИНОМ РАВЛИКА, ЦЕНТЕЛОЮ Й ПРЕБІОТИКАМИ

Я вже офіційно фанат цього бренду, адже він показав свою дієвість.

І так дівчатка, вітайте з поверненням до клубу після недовгої перерви ☺️

Давайте нарешті поговоримо про цю чудо сироватку.

💙Опис - Сироватка з муцином равлика, центелою та пребіотиками від бренда Jole ідеально підійде для догляду за зневодненою, тьмяною та чутливою шкірою, схильною до почервоніння та подразнення. Її можна використовувати як зволожувальний продукт у щоденному догляді або як засіб підтримки мікробіома епідермісу. Також вона відмінно проявить себе в періоди проходження пілінгів, лікування акне та маскне, оскільки містить заспокійливі компоненти, пребіотики та імуностимулятори, що відновлюють індивідуальний мікробіом шкіри.

💙Особливості сироватки:

  • володіє чудовими зволожувальними та протизапальними властивостями;
  • прискорює регенераційні процеси епідермісу, завдяки чому сприяє швидкому загоєнню ран;
  • утримує вологу в глибоких шарах шкірного покриву;
  • знімає почервоніння та подразнення;
  • стимулює синтез власного колагену;
  • підвищує опірність шкіри до агресивної дії зовнішніх факторів;
  • відновлює епідермальний бар'єр.

💙Пакування - це флакон із матового скла, з дизайном у біло - синіх відтінках. Містить прозору пластикову кришку та дозатор - помпу. Такий формат зручний та гігієнічний.

💙Об'єм - 30 мл.

💙Виробник - Україна.

JOLE СИРОВАТКА З МУЦИНОМ РАВЛИКА, ЦЕНТЕЛОЮ Й ПРЕБІОТИКАМИ
JOLE СИРОВАТКА З МУЦИНОМ РАВЛИКА, ЦЕНТЕЛОЮ Й ПРЕБІОТИКАМИ

💙Текстура - вона гелеподібна, в'язкувата, не розтікається як водичка. Спочатку на фото може здаватися щільною, але вона легенька та після нанесення миттєво та легко поглинається.

💙Інградієнти - Aqua, Isopentyldiol, Centella Asiatica Extract, Urea, Glycerin, Trehalose, Serine, Pentylene Glycol, Glyceryl Polyacrylate, Algin, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Pullulan, Disodium Phosphate, Potassium Phosphate, Cannabis Sativa Seed Oil, Panthenol, Niacinamide, Beta-Glucan, Camellia Sinensis Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Snail Secretion, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Sodium Polyacrylate, Valine, Lysine, Serine, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid.

P.S. Склад у неї ідеальний.

Із головних активів:

  • Альфа-глюкан Олігосахарид - пребіотик, стимулює дружню шкірі мікрофлору; пригнічує зростання патогенних мікроорганізмів; відновлює мікробіом після агресивних впливів на шкіру; покращує обмінні процеси у шкірі; знижує чутливість шкіри; стимулює захисну функцію.
  • Бета-глюкан - імуностимулятор стимулює макрофаги; прискорює відновлення шкіри після пошкоджень; підсилює загоєння та синтез колагену в місцях ушкоджень; підвищує опір грибковим інфекціям та УФ - ушкодженням.
  • Центела - прискорює загоєння шкіри, пригнічує запальний процес; омолоджує шкіру, стимулюючи синтез колагену.
  • Пантенол - збільшує швидкість відновлення шкіри; заспокоює подразнену шкіру; стимулює вироблення колагену; розгладжує зморшки; робить шкіру пружною та еластичною; потужно зволожує шкіру.
  • Амінокислоти (ваніл, серин, лізин) - компоненти натурального зволожуючого фактору шкіри; сприяють підтримці оптимального рівня зволоження в роговому шарі; запобігає трансепідермальній втраті вологи; забезпечують тривале зволоження.
  • Вітамін Е - антиоксидант, що уповільнює процес старіння клітин шкіри; зміцнює стінки кровоносних судин; регулює секрецію сальних залоз; захищає від несприятливого впливу.

💙Враження - це одна з найкращих заспокійливих сироваток, які я тільки зустрічала. До речі, вона швидко діє. Я прикріпила фото "До нанесення " та через 2 години (!) "Після нанесення ". Мій стан шкіри на сьогодні погіршився через переїзд, зміну клімату, стрес. Тому вона мене дуже рятує. Адже як результат після використання - зменшення запалення та почервоніння, зволоження, заспокоєння та відновлення шкіри. Текстура у неї гелеподібна, в'язкувата, не розтікається як водичка. Поглинається швидко, я б сказала миттєво. Інколи мені хочеться більше зволоження, тому я закриваю кремом або наношу сонцезахист. Склад у неї чудовий, трохи вище можна більш детально переглянути цей пункт. Раджу придивитися до неї, адже будь які запалення, почервоніння чи подразнення вона здатна швидко зупинити.

10/10💙