Аніта

Багатофункціональний зволожувальний крем для обличчя, рук і тіла з олією авокадо

Багатофункціональний зволожувальний крем для обличчя, рук і тіла з олією авокадо

З приходом холодів моя шкіра стає значно сухішою. Тому кожного дня мені потрібно інтенсивне зволоження тіла. В період холодів я купляю досить багато кремів і лосьйонів. Періодично замовляю засоби від avon. Мені подобаються парфумовані лосьйони для тіла. Цього разу я обрала Багатофункціональний зволожувальний крем з олією авокадо. Останній час досить багато брендів випускають доглядових засобів саме з авокадо. З давніх-давен авокадо вважається не тільки джерелом корисних білків, жирів і поживних речовин для організму, але й ідеальним засобом від «усіх бід», пов'язаних зі станом шкіри.

Пакування: велика кругла баночка, білого кольору, з кришкою закруткою. Об'єм 400 мл. Під кришкою захисна мембрана. На банці зображений головний компонент, є вся інформація на етикетці. Формат пакування дуже зручний.

Текстура: ніжна та легка, немов суфле. Крем білого кольору, середньої густоти.

Аромат: фантастичний, насичений але дуже приємний. Не скажу, що це прям авокадо але аромат легкий, можливо трошки квітковий. На тілі звучить чудово, тримається деякий час.

Крем збагачений олією авокадо - джерелом омега-3 жирних кислот. Компонент відновлює гідроліпідний баланс шкіри, забезпечує 24-годинне живлення та зволоження шкіри, робить її сяючою та шовковистою. Крем також містить антиоксидантний компонент – вітамін Е.

Особливості Care Moisturizing Cream With Avocado бренда Avon:

- відновлює оптимальний рівень зволоження шкіри;
- дарує епідермісу гладкість і м'якість;
- ідеально підходить для сухого і дуже сухого типу епідермісу;
- можна використовувати як нічний крем або праймер;
- не залишає жирного або липкого шару;
- підходить для зволоження рук і сухих ділянок тіла.

Мої враження

Хоч крем і багатофункціональний, використовую я його виключно для тіла. За рахунок легкої текстури крем вбирається дуже швидко, лягає на шкіру відмінно, розподіляється легко. Жирного блиску та липкої плівки не залишає. Досить економний, такої баночки вистачить на довго. Шкіра ніжна, а головне чудово зволожена. Відчувається легкий та приємний аромат. Тіло гладеньке, шкіра немов оксамитова. Неприємних відчуттів крем не викликає. Алергічних реакцій немає. Як висновок можу сказати, що крем чудовий і досить бюджетний