Ірина 🦋

Інтенсивно зволожувальна сироватка з гіалуроновою кислотою від професійного бренду

Інтенсивно зволожувальна сироватка з гіалуроновою кислотою від професійного бренду

Я вже розповідала про молочко-демакіяж від проіессіонального бренду Piel Cosmetics, кому цікаво чи сподобалося воно мені, читаємо тут https://club.makeup.com.ua/post/52391/

Сьогодні про Інтенсивно зволожувальну сироватку з гіалуроновою кислотою Piel Cosmetics Gialur Serum 1%

Підтримання оптимального рівня вологи – один із головних аспектів догляду та підтримання здоров’я шкіри. При цьому, зволоження потребують усі типи шкіри без винятку.

Ця зволожувальна сироватка містить у своєму складі цілий комплекс низькомолекулярної та високомолекулярної гіалуронової кислоти, що забезпечує ефективне зволоження у всіх шарах дерми та за допомогою якої забезпечений дуже глибокий накопичувальний ефект.

Високомолекулярна гіалуронова кислота працює на поверхні шкіри – утворює захисний шар, який перешкоджає втраті вологи з епідермісу. Низькомолекулярна працює в глибших шарах шкіри. ЇЇ молекули мають невеликий розмір, тому проникають глибше та утримують вологу в тканинах.

Якщо ви відчуваєте сухість, стягнутість, помітне лущення – ваша шкіра потребує зволожуючої сироватки з гіалуроновою кислотою. Завдяки вмісту гіалуронки в двох молекулярних формах – засіб працює в кількох напрямках:

💦Забезпечує миттєве зволоження шкіри обличчя і повертає відчуття комфорту;

💦Розгладжує зморшки та забезпечує ліфтинг-ефект;

💦Має пролонговану зволожувальну та антивікову дію, наповнює вологою зсередини.

Її рекомендують використовувати в комплексному догляді за шкірою, схильною до куперозу. Це ідеальна сироватка для сухої шкіри обличчя, а також незамінний продукт для відновлення та покращення стану проблемної шкіри. Варто купити сироватку з гіалуроновою кислотою для щоденного догляду при акне, підвищеній реактивності шкіри, при схильності до подразнення, лущення.

Особливості:

💧Призначена для всіх типів шкіри;

💧Допомагає усунути негативний вплив пересушеного повітря від опалювальних приладів та кондиціонерів;

💧Ефективно працює з віковими змінами, зокрема, і з наслідками фотостаріння;

💧Сприяє пришвидшенню регенерації тканин;

💧Не викликає алергічних реакцій чи подразнення;

💧Утворює проникний захисний шар: утримує вологу і не перешкоджає «диханню» шкіри;

💧Підвищує ефективність активних компонентів кремів, які наносять поверх сироватки для обличчя з гіалуроновою кислотою;

💧Вирівнює рельєф та тон шкіри.

💧Гіалуронова сироватка не містить барвників, ароматизаторів, консервантів-парабенів.

Пакування: Пластикова пляшечка, має дозатор, я дуже люблю таке зручне пакування засобів. Дозатор дуже зручний, легко контролювати потрібну кількість засобу. Додатково сироватка упакована в картонну коробку 🎁, на якій є захисна наклейка від першого відкривання. Що мене порадувало і було несподіваним, це маленький пластиковий контейнер усередині 🫶🏼, щоб не брати з собою в поїздку на кілька днів 🚘 всю пляшечку, можна відлити сироватку собі у нього.

Об'єм: 50ml. Також можно придбати пробник 2ml

Зовнішній вигляд: Густий прозорий гель. Тримає форму, не розтікається.

Аромат: Відсутній. Для мене це плюс, не дуже люблю засоби з ароматом для обличчя, тому що він може мені не сподобатися і тоді використання буде дискомфортним, тому краще взагалі без аромату 🌸

Рекомендації щодо використання: наносити на шкіру обличчя й декольте, й так само на будь-які зони, де необхідне інтенсивне зволоження. Використовувати після очищення перед основним доглядом уранці та/або ввечері. Можна додавати у креми, гелі в кількості від 1 мл сироватки на 10 мл засобу для посилення зволожувального ефекту, пролонгації та кращого проникнення активних компонентів у глибокі шари шкіри.

Використання: Моя шкіра нормального типу, без акне, є перші мімічні зморшки та невелички судини куперозу на крилах носу.

Наношу Gialur Serum 1% на очищене обличчя після тонера тонким шаром, іноді обходжуся без нього і наношу відразу сироватку. За своєю дією на моїй шкірі, вона дуже нагадує мені улюблений Vichy Mineral 89 Fortifying And Plumping Daily Booster 💦 огляд на нього https://club.makeup.com.ua/post/33334/

Після нанесення одразу відчувається легке зволоження, шкіра стає прохолодною на дотик. Дрібні мічні зморшки на якийсь час розгладжуються ( не на завжди). Коли тільки наношу сироватку, є легка липкість, як і після будь-якої сироватки з гіалуроновою кислотою, але вона проходить дуже швидко, до хвилини, як тільки засіб вбирається, після цього не залишається ні липкості ні жирності. Тому я в основному використовую її в денному догляді, тому що не потрібно довго чекати перед нанесенням макіяжу. А надвечір використовую інші засоби з активами.

З моїми ВВ та доглядовими кремами вона не конфліктує, вони добре наносяться поверх неї, не скочуються.

Також я використовувала сироватку під альгінатну маску, для додаткового зволоження шкіри. Хочу ще спробувати додати її до крему, як рекомендує виробник

❗️Всі гіалуронові сироватки я завжди закриваю кремами і раджу вам робити так само, якщо сироватку не закрити кремом, то з неї досить швидко випарується вода 💦. Гіалуронова кислота у складі почне підсихати, стискатися та стягувати шкіру. Крем поверх сироватки цього не допустить і ваша шкіра буде добре зволоженою.

Результат: Шкіра стає м’якою, гладенькою, ніжною й приємною на дотик, наповнюється внутрішнім сяйвом, не плутати з жирним блиском 😂. За умови регулярного використання дрібні зморшки розгладжуються, та стають менш помітними.

Діліться в коментарях, чи знайомі ви вже із засобами Piel Cosmetics? Чи подобаються вам засоби з гіалуроновою кислотою?