Missmili

SOS засоби від прищів

SOS засоби від прищів

🫧Ось як працює закон підлості: коли тобі зранку потрібно бути у новому місці, виглядати свіжою, красивою і відпочилою, доля підкидає сюрпризи. Прокидаєшся, а на обличчі — прищ на пів обличчя. Ну, я ж знала, що щось піде не так, коли лягала спати! Але насправді все вийшло ще “веселіше” — зранку на мене чекав не просто прищ, а величезний герпес на верхній губі. Привіт, осінь і знижений імунітет.

SOS засоби від прищів

🫧Проте, навіть у цьому можна знайти плюси: мої губи ще ніколи не виглядали такими пухкими і соковитими, хоч і з болячкою. 😂 А боліло як...страшне.

У цьому дописі поділюсь своїми засобами-рятівниками, які допомагають у “критичних” прищ-ситуаціях. Отже, поїхали:

1. Протизапальний крем “Скінкрем” — біла густа мазь з оксидом цинку в складі. Наносити треба 5-6 разів на день. Я зазвичай користуюсь нею на вихідних, коли можна дозволити собі бути “намазаною” і нікуди не йти. Ця мазь врятувала мене від підшкірного прища: він тільки почав дозрівати, але я його маззю — раз! І все, прища як не було. Олена Романюк Дякую за рекомендацію!

🫧2. Патчі від прищів Elizavecca — мої улюблені! Вони дійсно працюють і витягують всю “бяку”. Прищик буквально за ніч “спадає”, і зранку залишається тільки маленька плямка, яку легко перекрити консилером.

🫧3. Ролик локальної дії Nature.med Nature’s Solution Pimples Easily Away — це вже моя друга баночка. Працює так: мега швидко підсушує прищ, утворюючи суху кірочку, яка швидко зникає разом із прищем! Головне — наносити тільки на запалення, бо здорову шкіру теж може підсушити.

Цікаво, що цей ролик я вирішила спробувати на герпесі — і вуаля! Вже на ранок герпес став значно менше запаленим і не таким болючим. Ну що сказати-справжній скарб!