О'L

Help! SOS

Help! SOS

З українським брендом Natureal я знайома вже дуже давно. Настільки давно, що пам'ятаю ще ті часи, коли їм можна було повертати порожні баночки від їх косметичних засобів.
Навіть кілька моїх перших дописів на Makeup були присвячені продуктам Natureal.
Проте, зараз знайшла для себе більш цікаві засоби, тому вже давно в них нічого не купувала і остання моя покупка була датована ще літом 2022 року.
На мій погляд, на той час вони вже мали завищені ціни (та й зараз їх засоби не найдешевші).
Також мені б дуже хотілось мати більше інформації про виробника, оскільки тоді на вторинному пакуванні було зазначено лише, що виробник якась ФОП без зазначення адреси потужностей та контактів для прийняття претензій. Ще один мінус полягав у тому, що деякі засоби були абсолютно не стабільні. Я доволі прискіпливо ставлюсь до умов зберігання та термінів, проте деякі крема в алюмінієвих тубах розшаровувались одразу ж і були непридатними до використання (
Зараз здається, вони трішки змінили асортимент та пакування. Сподіваюсь, що нове пакування містить на собі більше інформації, а продукція проходить хоч якесь тестування на стабільність.
Не дивлячись на це, я є досі фанатом гідрофільної олії від Natureal. Це мій один з найулюбленіших засобів для демакіяжу! У минулому я придбала її досить багато, тож, досі маю пів флакону цього засобу, термін придатності якого, до речі, вже сплинув, проте якість поки що не змінилась.
На сайті, на жаль, такого продукту я більше не знайшла ( Тож, можливо хтось знає, чи був він знятий з виробництва? Або ж просто у процесі ребрендингу став продаватися під іншою назвою? Та в яких торгівельних марках є щось подібне (по складу, структурі та якості)?

Help! SOS