BELENKAYA

Блиски для губ та олівець для брів від LP. Фуллфейс на щодень :)

Блиски для губ та олівець для брів від LP. Фуллфейс на щодень :)

Помадами я майже не користуюся, а от блиски — 100% мій продукт. Коли побачила, що на Laboratoire Professionnel діє акція, вирішила спробувати щось нове. На весну хотілося все яскраве, і губи, і брови, тому у мене вийшов отакий наборчик на затест.

Блиски я обирала в досить спокійних відтінках, щоб можна було використовувати кожен день: 101 і 106 номери. Феєричної пігментованності я не очікувала, але була приємно здивована при першому ж використанні. Блиски мають досить щільну структуру, яка нагадує рідке скло. Миттєво перекривають власний пігмент губ навіть без попереднього тонування вуст консилером чи тональним кремом. У цьому просто немає потреби!

Цей відтінок повністю під мій кольоротип, адже перегукується з тоном шкіри. Наносила без олівця та без гігієнічної помади, щоб прослідкувати, як блис буде себе поводити протягом певного часу.

Я була вражена доглядовими властивостями продукту, адже всі мої лущення вмить нівелювалися. Не дивно, адже в складі вітамін Е та олія жожоба, що дуже відчувається.

  • Колір: 10/10;
  • Стійкість: 7/10 (не забуваємо, що це блиск);
  • Доглядові властивості: 10/10.

Даний відтінок зробив із мене справжню ляльку :)

Я звикла до більш персикових та нюдових тонів, але цей точно піде в хід ближче до літа, коли можна буде вдягнути все світле і підкреслити обличчя свіжим акцентом. Текстура цього блиску неначе більш волога, хоча це ніяк не повпливало на пігментацію або стійкість.

Я б рекомендувала його всім білявкам, особливо якщо ви на хвилі грайливого настрою. Я більш русява, а от платинові блонди будуть неперевершено виглядати із таким блиском.

  • Колір: 8/10;
  • Стійкість: 7/10 (не забуваємо, що це блиск);
  • Доглядові властивості: 10/10.

Вони просто ідеального розміру! Можна сміливо промальовувати ними контур і так само заповнювати серединку. Незважаючи на те, що у мене невеликі губи, в процесі нанесення мені було дуже зручно.

Дуже люблю автоматичні олівці, тому що їх не потрібно гострити. Мене одразу підкорила форма цього олівця, адже вона має загострений кінчик та більш широкі грані, щоб можна було швидко заповнити усі пробіли.

Дуже зацінила, що олівець має щіточку, і з обох сторін закривається ковпачками. Гігієнічно, зручно, нічого не зламається та не зіпсується в косметичці.

Без олівця брови мають пристойну наповненість лише в "тілі", але кінчик страждає, мабуть як і у всіх.

Олівцем я промальовую нижню межу брів, щоб видовжити форму, а також заповнюю кінчик. Чіткість та графічність я не люблю, тому тушую все це діло щіточою. Результат виглядає дуже натурально, неначе брови просто пофарбовані фарбою, з легким залишковим тінтом. Ідеально для повсякденного макіяжу.

Якби я не знала, скільки коштують ці продукти, не побачила б жодної різниці з дуже відомими брендами, по типу NYX та інших. Приємно бачити таку якість і мати можливість поповнювати косметичку чимось новим💖

А ви використовували щось від LP? Що радите спробувати?