ksnklb

Сироватка, яку хочеться повторити

Сироватка, яку хочеться повторити

Осінь любить приводити з собою не лише дощі та жовте листя, а й випадіння волосся 🥲 на щастя, багато брендів вже потурбувались про наші гарні зачіски та взяли до уваги користь розмарину. Hydrasence взагалі увірвався у нашу стрічку з двома розмариновими "смаколиками" для волосся: Розмариновою сироваткою та Розмариновим спреєм. Сьогодні я розповідаю про сироватку)
У цій сироватці виробник нам обіцяє гідролізат кератину, пантенол, розмаринову олію, вітамін A, C, екстракт шипшини, екстракт обліпихи, екстракт конюшини, сечовину, гідролізовану касторову олію.
На дотик цей засіб рідкий, майже як вода, лише трішки гелевий на дотик, завдяки чому дуже легко та швидко наноситься по проділах та вбирається у шкіру. Водичка ця прозора, має яскравий запах розмарину, який не залишається на волоссі.
Виробник нам пропонує наносити цей засіб на чисту шкіру голови 2-3 рази на тиждень, щоб не переобтяжити волосинки. Я ж наношу сироватку лише на шкіру голови після миття, трішки масажую для кращого вбирання і все. Після нанесення сироватки, можна масажувати шкіру голови спеціальною щіточкою, це також буде досить ефективно.
Оскільки, я наношу цей засіб тільки раз за одне миття, то не помітила, щоб він сприяв швидкому забрудненню волосся.
Також за час використання сироватки, у мене не з'явилось лупи чи алергічних реакцій, чому я вже рада, адже моя шкіра голови схильна до лупи.
Нижче ви можете побачити результат від цієї сироватки на моєму волоссі за 3 тижні) як на мене, то досить непоганий. Також, я помітила, що волосся випадає зовсім небагато, а кінчики навіть не думають сіктись) воно ще досить рівноміоно відростає, тому не доведеться рівняти зріз, як я це люблю робити раз в два місяці.
Хочу зауважити, що для того, щоб побачити результат, я відклала свою улюблену олію жожоба, яка також дуже позитивно впливає на стан та ріст волосся, та не вживала додатково вітамінів (думаю, що разом це дасть ще крутіший ефект). Тому так, як додатковий догляд, ця сироватка може чудово підійти.

Сироватка, яку хочеться повторити
Сироватка, яку хочеться повторити
Сироватка, яку хочеться повторити

Окремо хочу додати про зручність носика, він тоненький, має невеликий отвір, завдяки чому не потрібно робити проділи, а достатньо просто провести ним по бажаних зонах.
Об'єм баночки 50ml, цього наразі вистачає мені на, приблизно так, більше місяця, та я наношу засіб щедро.

І щоб ви розуміли, наскільки мені ця сироватка сподобалась, показую що купила ще одну баночку 🥰.