GlamBee Smart Casual та інші покупки
Поговоримо про бренд та покажу що придбала нового 💕
Всім привіт 💕
Я думаю всі знайомі з брендом Glambee, який кожен сезон випускає все нові і нові колекції, трендові та досить бюджетні. У бренда є і шанувальники і хейтери.
Я не цураюсь купляти собі новинки від бренду та в моїй косметичні тумбочці комфортно почуваються і представники glambee , i nyx, i kiko, i dior, i hourglass, Тобто представники всіх цінових категорій, тому що треба оцінювати і якість, і сам цінник, тому що коли 1 засіб glambee, якщо це не Палетка , коштує приблизно 100 грн і бувають ще акції 1+1=3, а люди за такі гроші чекають побачити лімітовані метеорити герлен? 😁
То ж давайте дивитись шо купила )))
💫
Джинсова колекція вийшла відносно недавно , відгуки були не дуже , але ж знову , треба самій пробувати щоб оцінити.
В мене є деякі продукти Глембі і я повністю ними задоволена, а олівець 110 то легенда 😁
Тому з новинок обрала Хайлайтер Соняшник, мармуровий блиск , два маркери для губ.
З інших колекцій : олівець 111 , олівець гелевий хамелеон , підводка та палетка Метелик (її подарували за покупку). 🦋
Хайлайтер
Впевнена , випусти так форму хайлайтера Шанель чи навіть Кіко, просто трошки змінивши пакування футляру , постав височенний цінник , і черга б за ним стояла 🤭
🌻 Саме пакування в стилі колекції , під джинс , а хайлайтер просто нереально гарний , сяйво мяке , але інтенсивне ✨ не має запаху .
Читала що хтось писав що він не наносится на шкіру , думаю просто наносили неправильним пензликом , бо пензлем для хайлайтерів він шикарно наноситься.
Олівці
Я брала тільки 110 для губ , а ось про чула багато гарного , він вже не новий , користуюсь тиждень точно , точиться прекрасно , колір ніжний , нюдово припилено рожевий, мені дуже подобаються і соло , і в дуеті з іншими більш темними олівцями .
Про гелеві олівці голографіки теж багато чула та читала які вони суперові , але 01 номер не так просто спіймати , і ось к нам завезли іх багато 😁 гарне сяйво , висока стійкість , переливається золотим , рожевим та зеленим .
Блиск
Мармурові блиски не новинка , таке є у Катрис , у люксів (нагадайте , якщо не помиляюсь у Живанши), але цей блиск сподобався тим, що має холодний тон без явного рожевого чи яскравого.
Не те щоб мені треба 150 блиск, але цей такий гарний!
Має досить широкий спонж, густу глянцеву консистенцію по типу бальзамної та легкий приємний аромат.
Підводка
Ну якщо ви любите котиків, важко пройти повз такої підводки 😁
Гарний як прорезиновий футляр , фетровий аплікатор середньої твердості і насичений колір.
Маркери для губ
Для багатьох спірний продукт , я 04 тон купила десь тиждень тому , вже користувалась раз 5, а 01 тон - на днях , ним ще не користувалась , бо був пік алергіі через пилову бурю і було не до помад.
Виглядає як маркер, застигає досить швидко , можна наносити соло і як контур під блиск , стійкість висока , може пережити обід)))
Кольори :
01 - теплий рожевий , є міні нотка неону
04 - як теплий нюд з краплею лілового та коричневого
Палетка
Не думала про неї , точніше , коли вона вийшла, вона мене цікавила , але я мене є безліч інших гарних палеток , але цю подарували за покупку , тому з радістью її спробувала )
Там є і матові , в сатинові, і шиммерні відтінки, прикольно що багато з них мають латинську назву різних метеликів , наносяться на базу тіні добре.
Палетка Універсал , типа як Ламель Міф, з нею можна робити і нюд, і яскравий макіяж , і шиммерний, і арт.
Я Ламель добре там поюзала, бо коли треба обрати в поїздку одну палетку , то зазвичай беру її, та ще й дзеркало велике, тут також є дзеркало.
Напишіть, що з цього всього пробували ? Чи є у бренда продукт - фаворит ?
Про який продукт хотіли б допис з макіяжем ?
Коментарі (0)