Nastina

Той самий бальзам для губ з Оriflame

Той самий бальзам для губ з Оriflame

Усім привіт, думаю сьогоднішній продукт впізнають усі без винятку. Бо цей допис присвячений легендарному бальзаму для губ - мультифункціональному бальзаму від Oriflame.

Колись я вже мала подібні бальзами, ми ними користувалися всією родиною. А зараз я вирішила подивитися скільки коштуватиме він, і на мій подив, ціна була демократична - 68 грн. Без довгих роздумів вирішила замовляти, адже мені потрібен був бальзам для губ і чому б не взяти роками перевірений варіант.

Замовлення прийшло досить швидко і я одразу почала тестувати старий добрий бальзамчик в нижній бежевій коробочці. Мені дуже сподобалося оформлення і картонної упаковки, і основної тари - пластмасової коробочки в ніжному бежевому кольорі з золотими візерунками. Цей дизайн незмінний і в такому вигляді цей бальзам випускається вже дуже давно.

Стосовно дії: бальзам досить щільної текстури, трішки каламутний і непрозорий. Аромат практично невловимий, косметичний. Коли наносиш бальзам на шкіру він трішки тане і легко розподіляється. Він не надає ніякого блиску, просто добре живить губи та надає трішки здорового сяйва. Ідеально підійде і на ніч, і на день.

Дуже цікаво, що цей бальзам мультифункціональний і його можна використовувати на будь-які сухі ділянки тіла, і на лікті, коліна, руки. Також я його наносила на шкіру під очима. Таким чином готувала шкіру до макіяжу та просто увечері зволожувала разом з вечірнім доглядом.

10/10 Мене цей бальзам не розчарував, я тепер хочу замовити і інші аромати з даної лінійки Tendercare.

Пишіть, хто користується цими бальзамами для губ, як вони вам?

Той самий бальзам для губ з Оriflame
Той самий бальзам для губ з Оriflame