YuliHrytskoff

Комплексний набір для очищення та догляду за шкірою тіла Piel Cosmetics Velvet Green Tea Set

Комплексний набір для очищення та догляду за шкірою тіла Piel Cosmetics Velvet Green Tea Set

Шкіра тіла потребує не менш ретельного догляду, аніж шкіра обличчя, адже в ній відбуваються аналогічні фізіологічні процеси – природне зниження вироблення колагену після 25 років, фотостаріння клітин внаслідок впливу ультрафіолету, стреси, неправильне харчування та режим дня – все це призводить до передчасного старіння шкіри, втрати нею пружності, еластичності та здорового вигляду. Саме тому догляду за шкірою тіла необхідно приділяти не меншої уваги та використовувати тільки якісні косметичні засоби.

Основою основ правильного догляду за шкірою тіла є щоденне ретельне очищення та якісне зволоження. Для цього український бренд професійної косметики Piel Cosmetics розробив спеціальний Комплексний набір для очищення та догляду за шкірою тіла Velvet Green Tea Set, в який входить два засоби - Зволожуючий крем-гель для душу з ароматом зеленого чаю Shower Cream-Gel Green Tea та Зволожуюче молочко для тіла з ароматом зеленого чаю Velvet Body Milk Green Tea, про які більш детально розповім далі по тексту.

Дизайн пакування гелю – на висоті! Біла напівпрозора матова туба, крізь яку видно розхід засобу та яку можна зберігати у вертикальному положенні. На лицьовій стороні туби та обороті – інформаційні етикетки зі всіма необхідними відомостями від виробника.

Кришечка фліп-топ, зачиняється міцно, гель крізь неї не витікає. При цьому, відкривається легко навіть мокрими руками. Під кришечкою знаходилась фольгована захисна мембрана, що гарантує контроль першого відкриття.

Дозатор виконаний у формі невеликого отвору у кришечці – дозувати ним засіб легко та зручно.

Об'єм крем-гелю - 250 мл.

Характеристика властивостей

Склад гелю доволі цікавий – в ньому не міститься агресивних ПАР, які потенційно можуть сушити і подразнювати шкіру, а також входить велика кількість доглядових компонентів, зокрема, унікальний складник – олія Моной де Таїті, відома, як секрет молодості таїтянських красунь, гіалуронова кислота для зволоження і наносрібло.

Консистенція засобу кремово-гелева, якраз оптимальної щільності і однорідної текстури.

Колір гелю – молочний білий.

Запах – просто нереально приємний! Освіжаючий і бадьорий, ніжний і ненав’язливий, дуже схожий на аналогічні за назвою і, мабуть, всім відомі парфуми - Green Tea. Запах гелю ще деякий час залишається на тілі після прийняття душу.

Піниться гель чудово! Навіть від невеликої капельки утворюється повітряна, щільна і наче кремова піна. А якщо використовувати мочалку – то гелю розміром із горошину вистачає, щоб повністю помити все тіло! Тому однієї туби гелю вистачає дуже надовго.

Змивається гель дуже легко і швидко, не залишаючи на шкірі відчуття мильності чи плівки.

Використання. Враження від крем-гелю

Як я вже зазначила трішки вище, піниться гель прекрасно, утворюючи цілу хмаринку ароматної, кремової піни. Незважаючи на таке інтенсивне піноутворення, змивається крем-гель дуже швидко, не залишаючи на тілі неприємних відчуттів типу мильності чи стянутості.

Очищає шкіру гель чудово, даруючи їй відчуття нереальної чистоти і свіжості, при цьому, абсолютно не пересушуючи і не стягуючи шкіру. Навпаки, навіть зволожуючи її!

Взагалі, крем-гель чудовий! Має просто нереальний аромат, який бадьорить та заряджає енергією на весь день; має у складі рідкісні зволожувальні компоненти; якісно, але дбайливо очищує шкіру, абсолютно не пересушуючи її.

Зовнішній вигляд пакування молочка практично аналогічний гелю для душу із цього набору – така ж туба білого кольору (однак матеріал непрозорий), ніжні біло-зелені тона, інформаційна етикетка на звороті з офіційною інформацією про засіб від виробника.

Кришечка фліп-топ, дозволяє зберігати тубу у вертикальному положенні. Зачиняється міцно, відкривається безпроблемно. Під кришечкою – захист від несанкціонованого відкриття.

Як і у попередньому засобі – дозатор виконаний у вигляді отвору в кришечці, дозволяє легко дозувати необхідну кількість засобу.

Об'єм молочка - 250 мл.

Характеристика властивостей

Склад молочка містить велику кількість якісних зволожувачів, вітамінів та інших цінних для здоров’я шкіри компонентів. Зокрема, основними активними компонентами засобу є:

· Пантенол – зволожує, прискорює регенерацію тканин, має заспокійливу дію.

· Гель алое вера – інтенсивно зволожує, підвищує пружність шкіри, тонізує, зміцнює її імунітет.

· Олія Ши (каріте) - пом’якшує та живить шкіру, повертає гладкість та пружність.

· Вітамін Е – має потужну антиоксидантну дію, підвищує еластичність шкіри.

· Гіалуронова кислота – відновлює водний баланс шкіри і надає тривале зволоження, усуває сухість.

· Наносрібло – має безпечну антибактеріальну дію, сприяє усуненню запалення.

Консистенція молочка кремова, дещо текуча, дуже легенька та ніжна, абсолютно не обтяжлива.

Текстура однорідна.

Колір – класичний білий.

Запах – наче витончені парфуми!) Делікатний і ніжний, з виразними нотками зеленого чаю. Доволі стійкий – відчуваю його на шкірі близько двох годин після нанесення молочка.

Використання, результат, враження від молочка для тіла Velvet Body Milk Green Tea

Молочко дуже легко розприділяється по шкірі, не потребуючи для цього ніяких додаткових зусиль та не залишаючи на ній ніяких розводів.

Поглинається молочко дуже швидко, практично за руками, тому одягатися можна майже одразу після його нанесення – і це просто ідеальний варіант на літо, любителів наносити крем для тіла вранці, чи брати із собою у спорт-зал.

Нанісши на шкіру це молочко, на ній не залишається жодних неприємних відчуттів – ані жирності, ані плівки, ані липкості.

Після нанесення молочка шкіра стає нереально зволоженою, ніжною, гладесенькою і бархатистою на дотик, блискучою і доглянутою на вигляд. Буквально після декількох використань зникли практично всі лущення, шкіра тіла набула більш однорідного тону та рельєфу, також підвищилась пружність і еластичність.

Молочко прекрасно заспокоює шкіру, якщо на ній є якісь подразнення, після прийняття душу чи використання агресивних очищувальних засобів або травмуючих косметичних процедур.

Молочка для тіла Velvet Body Milk Green Tea мені дуже сподобалось як своєю якістю, так і ефективністю! Воно прекрасно зволожує і заспокоює шкіру, робить її надзвичайно доглянутою на вигляд, а ще – дарує їй вишуканий аромат дорогих парфумів.

Комплексний набір для очищення та догляду за шкірою тіла Piel Cosmetics Velvet Green Tea Set – це ідеальне поєднання очищення і зволоження. Професійна формула, дбайливий догляд, а, отже – відмінний результат! До того ж, придбати ці засоби в наборі виходить значно вигідніше, аніж по окремо. А ще – це прекрасний варіант на подарунок!)