OKazkova

Чи реально відновлює відновлювальний крем-баттер?

Чи реально відновлює відновлювальний крем-баттер?

Шкіра восени потребує більш поживного догляду, коли звичні зволожувальні засоби вже не надають бажаного ефекту. А обіцянки глибокого зволоження та відновлення на баночках кремів ой як спокушають! Саме таку баночку я і зустріла на сторінках улюбленого MAKEUP - це відновлювальний крем-баттер від Garnier. Чи виконує він обіцянки - дивись далі👇

Крем міститься у добротній баночці об’ємом 380мл. Кришечка гвинтова. Додаткової захисної кришки під нею немає, тож крем може опинитися на основній кришці. Але це і добре - виробник використовує менше пластику. Паковання містить і ще більш важливий доказ відповідальності бренду - улюблену позначку про те, що засіб не тестується на тваринах💕

Корисності:

  • гліцерин - зволожує та утримує вологу в шкірі
  • екстракт какао - чинить загоювальну, тонізуючу та антиоксидантну дії
  • масло ши - зволожує, живить, відновлює шкіру
  • 2-oleamido-1,3-octadecanediol - керамід, пом’якшує шкіру

Також є емоленти, що створюють захисний шар на шкірі. Є емульгатори, регулятори в’язкості, консерванти і парфум. А приємний колір світлої вершкової карамелі дарує крему власне натуральний барвник карамель. У складі 97% компонентів мають натуральне походження.

Крем-баттер густий. Доволі швидко вбирається. Не залишає ані жирності, ані липкості. Але можна помітити наявність тоненького захисного шару, із ним шкіра стає більш гладенькою та наче трошки ковзкою на дотик. Гадаю, саме цей шар і запобігає втраті вологи.

Аромат дуже приємний. Насичений, але ненав’язливий. Ніби й косметичний, але у ньому можна відчути нотки і карамелі, і какао, і, можливо, навіть щось фруктове. Якщо наносити ввечері, то на ранок аромат вже не відчувається на шкірі, а от піжамка пахне🥰

Мабуть, багатьом знайомо, як це іноді буває. Трошки засмаги влітку, трошки штанів у вересні і… привіт, лущення на ніжках. Не прибирав це лущення ані бішофітовий скраб, ані улюблений вечірній крем із лавандою, який так гарно працював влітку. Вечірній догляд миттєво поглинався, а на ранок лущення було таким, наче шкіру й не зволожували. От тоді я й вирішила спробувати цей крем-баттер від Garnier.

Він дійсно надає шкірі якісне та тривале зволоження. А найбільше мене вразила його накопичувальна дія. Використовувала крем-баттер після вечірнього душу протягом кількох днів. І з кожним днем шкіра зранку виглядала все більш зволожено.

Всі фото зроблені зранку приблизно в один і той самий час. Перед фото зволожувальні засоби не наносились, тобто це результат після вечірнього догляду.

  1. Шкіра після вечірнього скрабування та використання іншого зволожувального засобу. До початку використання крем-баттеру від Garnier.
  2. Шкіра після першої ночі з крем-баттером.
  3. Шкіра після 5 днів використання крем-баттеру та періодичного легкого вечірнього скрабування.

Лущення припинилось, а шкіра на вигляд і на дотик стала більш зволоженою та гладенькою. Звісно, скраб теж зробив свій внесок, але до початку використання крем-баттеру від Garnier ефект від скрабування був дуже тимчасовий.

То чи реально відновлює відновлювальний крем-баттер від Garnier? ТАК. Він приємно вразив своєю ефективністю! Тому щиро рекомендую🤗

Дякую за увагу🫶