Фісташка

Ідеальний набір кремів для рук: подарунок для себе та близьких

Ідеальний набір кремів для рук: подарунок для себе та близьких

Опис набору

Набір виконаний симпатично в картонній кольоровій коробочці. Зручно, що на звороті одразу видно склад кожного крему окремо. Самі креми мають стандартне пакування і відрізняються між собою лише кольором.

Текстура та аромат кремів

Креми мають різну текстуру: деякі легші, інші — більш щільні. Всі креми мають змішаний аромат базового запаху крему і різних квіткових нот. Він приємний, не нав’язливий, але й зірок з неба не хапає. Як на мене, аромати досить базові. Давайте розберемося детальніше з кожним окремо.

Ідеальний набір кремів для рук: подарунок для себе та близьких

Цей крем я використовую зараз найбільше. Завдяки алантоїну та екстракту равлика він дуже добре відновлює шкіру. У мене зараз погода не дуже гарна: дує вітер, волого, і через це в мене тріскаються кісточки на руках.

Також у мене є кицька, яка дуже любить подряпатись. Не можу сказати, що цей крем повністю загоює рани, але я помітила, що з ним відновлення і загоєння дрібних порізів проходить трохи швидше.

Крім того, він має досить приємну густу текстуру. Така текстура мені гарно підходить для вітряної або холодної погоди. Крем швидко всотується і не залишає ніякої плівки чи жирного відчуття на руках. В основному використовую його на ніч. Це дає змогу регенеративним властивостям працювати якомога довше, адже вночі я зазвичай не мию руки, і крем має довший термін дії.

Цей крем мені здался досить базовим. Порівняно з попереднім, він не має якихось регенеративних властивостей. Шкіра після нього м’яка і доглянута.

Він також відносно густий, але швидко всотується. По текстурі мені сподобався трохи менше ніж попередній, але цей теж хороший. Чоловік відмітив, що ручки ніжні саме після цього крему. Тому зі своєю задачею він справляється на відмінно.

Цей крем має найлегшу текстуру з цих трьох. Він найшвидше всотується і добре розподіляється по шкірі. Аромат має найменш виражений з усіх у наборі.

Оскільки він містить срібло, то є антибактеріальним. Через його легку текстуру та антибактеріальний ефект я взяла цей крем на роботу. Я можу швидко нанести його на руки — він не заважає далі працювати з паперами та комп’ютером. Оскільки на роботі я торкаюся багатьох речей спільного вжитку, його антибактеріальна дія мені здається доречною саме в цьому місці.

Після нього ручки м’які, і до речі, кутикула перестала так швидко сохнути. Завдяки тому що я можу його наносити 2-3 рази за день, кутикула перестала грубішати, а мій манікюр виглядає свіжішим довший час.

На мою думку, всі три креми базові. Не скажу, що вони якісь неймовірні чи унікальні — це класика, яка обов’язково повинна бути в косметичці. Без яскраво вираженого аромату та без алергічних реакцій — гарні базові зволожуючі креми. А той що з равликом я взагалі рекомендую до покупки окремо як базу. Як на мене, набір відмінний і креми підійдуть більшості дівчаток; саме тому не страшно брати його в подарунок. Також дуже приємна ціна як окремо кожного крему, так і набору загалом.