Ідеальний набір кремів для рук: подарунок для себе та близьких
Гарний набір кремів для рук — чудовий подарунок для себе або для когось іншого. У наборі міститься три креми з різною дією на шкіру, які, на мою думку, підійдуть кожній.
Опис набору
Набір виконаний симпатично в картонній кольоровій коробочці. Зручно, що на звороті одразу видно склад кожного крему окремо. Самі креми мають стандартне пакування і відрізняються між собою лише кольором.
Текстура та аромат кремів
Креми мають різну текстуру: деякі легші, інші — більш щільні. Всі креми мають змішаний аромат базового запаху крему і різних квіткових нот. Він приємний, не нав’язливий, але й зірок з неба не хапає. Як на мене, аромати досить базові. Давайте розберемося детальніше з кожним окремо.
Крем з алантоїном, екстрактом равлика та олією каріте
Цей крем я використовую зараз найбільше. Завдяки алантоїну та екстракту равлика він дуже добре відновлює шкіру. У мене зараз погода не дуже гарна: дує вітер, волого, і через це в мене тріскаються кісточки на руках.
Також у мене є кицька, яка дуже любить подряпатись. Не можу сказати, що цей крем повністю загоює рани, але я помітила, що з ним відновлення і загоєння дрібних порізів проходить трохи швидше.
Крім того, він має досить приємну густу текстуру. Така текстура мені гарно підходить для вітряної або холодної погоди. Крем швидко всотується і не залишає ніякої плівки чи жирного відчуття на руках. В основному використовую його на ніч. Це дає змогу регенеративним властивостям працювати якомога довше, адже вночі я зазвичай не мию руки, і крем має довший термін дії.
Крем для рук з еластином, колагеном та екстрактом півонії