Зволоження, яке підійде не тільки сухому типу шкіри
НОВИНКА від Joko Blend. Екстразволожувальна сироватка для обличчя з гіалуроновою кислотою 💦
Раніше у бренда пробувала тільки альгінатні маски (саме з догляду за обличчям). Нещодавно побачивши у них новинку, а саме цілу лінійку з гіалуроновою кислотою 💦 я не змогла пройти повз, бо ну дуже люблю гіалуронку, як компонент 😍 І вирішила взяти кілька засобів з цієї лінійки, про один з них сьогодні вам розповім ⬇️
Пакування та складові 🧪
Засіб знаходиться в коробочці блакитного кольору (як і вся ця лінійка) і на ній чимало інформації про продукт: опис засобу і дія основних компонентів сироватки, сам склад, спосіб застосування і не тільки.
Всередині знаходиться сама баночка з сироваткою і вона до речі виконана зі скла (напівматового), це говорить не тільки про якість та екологічність, але й позитивно впливає на зберігання самого засобу 👌🏻
У складі з активних компонентів, містить:
пропілен гліколь - багатофункціональний зволожувач
фосфоліпіди, сфінголіпіди та лізолецитин - відновлюють природний баланс ліпідів шкіри, пом'якшують, надають еластичності, покращують структуру шкіри, запобігають трансепідермальній втраті вологи
гіалуронат натрію - сприяє регенерації тканин, робить шкіру більш м'якою та гладкою, тонізує, володіє високими зволожуючими властивостями
глюкоманнан (пребіотик, служить джерелом їжі для пробіотиків) - зволожувач, контролює розмноження бактерій, що викликають акне на шкірі. Володіє антиоксидантними властивостями
аргінін - амінокислота; зволожує та стимулює локальну мікроциркуляцію
аспаргінова кислота - виводить токсини та дбайливо відновлює суху шкіру; підсилює захисну функцію імунітету шкіри
серин, валін та пролін - амінокислоти; покращують структуру шкіри, прискорюють процес загоєння ран і відновлення шкіри, забезпечують оптимальне зволоження шкіри
треонін та ізолейцин - беруть участь у синтезі колагену та еластину; підвищують пружність та еластичність шкіри
молочна кислота - зволожує, м'яко відлущує, регулює роботу сальних залоз, підвищує пружність та еластичність
Склад тут потужний і містить багато зволожуючих і відновлювальних шкіру компонентів.
Незвична піпетка та дозування ⬇️
Піпетка тут справді цікава і більш сучасна, бо саме така останнім часом зустрічається в європейських (і не тільки) засобах.
Тут вона має гострий накінець, без округлих країв. І знаєте, мені особисто, подекуди вона здається більш зручною у використанні.
Вона дозується краплинками і мені вистачає 3 краплини для зволоження шкіри обличчя та шиї.
Аромат, колір та консистенція 🌿
Аромат квітково-фруктовий, місцями ніжний, місцями більш яскравий. Він приємний, на шкірі відчувається певний час після нанесення.
Колір молочний.
Консистенція емульсіонна, середньої густоти. По шкірі легко розподіляється. Липкості не залишає.
У використанні та ефект після ⬇️
Сироваткою користуюся приблизно два тижні, щоденно. Наношу її на чисту шкіру зранку та ввечері, одразу після тонізації.
Як я вже сказала вище, вона легко розподіляється (мені вистачає 3 краплі, аби нанести на обличчя та шию) і поглинається буквально за кілька хвилин, липкості не залишає.
*але, раджу не наносити надто багато, бо вона може скочуватися.
Влітку жирній та комбінованій шкіри, її в принципі вистачить для гарного зволоження. Але я все ж таки рекомендую покривати кремом сироватки/тоніки з гіалуроновою кислотою, аби вони працювали на шкірі, а не витягували вологу ЗІ шкіри. У бренда в цій лінійці є крем, тож це необхідна база 👌🏻
По ефекту:
▫️зволожує дуже добре та тонізує
▫️розгладжує та підвищує пружність шкіри
▫️надає шкірі більш здорового вигляду та сяйва
▫️НЕ забиває пори
Я вже використала її більш ніж на половину і можу сказати, що вона мене наразі повністю задовільняє і я можу її радити 👌🏻
Коментарі (0)