Yustal

Безсульфатний шампунь для нормального волосся Truly Natural Joko Blend

Безсульфатний шампунь для нормального волосся Truly Natural Joko Blend

Безсульфатний шампунь для нормального волосся Truly Natural від Joko Blend я обрала для себе за типом шкіри голови: вона помітно жирниться на 3-4 день після миття, отже належить до нормального типу.

Склад безсульфатного шампуню для нормального волосся Truly Natural Joko Blend:

Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Isethionate, Coco Glucoside, Sorbitol, Glycerin, Glyceryl Oleate, Sodium Chloride, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Wheat Gluten, Cetrimonium Chloride, Amodimethicone, Trideceth-12, Polyquaternium-44, Polyquaternium-7, Laminaria Digitata Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Coconut Oil Glycereth-8 Esters, Allantoin, Panthenol, PEG-150 Polyglyceryl-2 Tristearate, Laureth-3, Dipropylene Glycol, Parfum, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Essential Oil, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Triethanolamine, Lactic Acid.

У складі шампуню лагідні очищувальні компоненти, гідролізований протеїн пшениці та гідролізований глютен, є екстракти ламінарії та фукуса, ефірна олія розмарину, котра робить волосся пружним і блискучим, є консерванти, ароматизатори та той самий страшний силікон — амодиметикон, який при правильному застосуванні не зробить нічого злого, цей силікон сприяє піноутворенню та забезпечує кондиціонування волосся, однак, шампуні які містять силікони, потрібно чергувати з такими, що силіконів не містять, щоб силікони не накопичувались у волоссі (це може призвести до тьмяності та ламкості). Я чергую через раз.

Шампунь у високому тубусі, об’ємом 250 мл, кришка диск-топ. Користуватись можна 6 місяців після відкриття.

Безсульфатний шампунь для нормального волосся Truly Natural Joko Blend

Мої враження:

Шампунь прозорий та має дуже приємний аромат косметичної свіжості. Неочікувано для безсульфатного шампуню він добре піниться та добре промиває, зазвичай безсульфатними шампунями я милю два рази, свіжість волосся після миття зберігається так само довго як і з сульфатними шампунями. На дотик волосся приємне, начебто й не потребує кондиціонера, шкіра голови також заспокоєна. Мені подобається очищення шкіри голови засобами Joko Blend, коли я використовую пілінг цього ж бренду, а після мию голову шампунем засоби не конфліктують ні за складом, ні в плані аромату. Пілінг, шампунь, маска та бальзам це мій справжній ритуал краси, а якщо на повний ритуал немає часу, а хочеться, щоб волосся мало гарний вигляд, достатньо помити його цим шампунем.