OKazkova

Комфортний базовий крем із гарним складом

Комфортний базовий крем із гарним складом

Цей крем придбала вже давненько. Звабив доступною ціною, натуральним складом та гучними обіцянками. Чергувала його потрошку з іншими кремами, та й так несподівано і використала. Вирішила, що треба таки про нього розповісти. Тож чим він гарний? Дивись далі👇

Паковання. Крем міститься у непрозорій пластиковій баночці 50 мл з якісним дозатором. На баночці є вся необхідна для споживача інформація. Наприклад, позначка, що термін придатності після відкриття - 3 місяці. Ой😅 Та нічого, він простояв набагато довше і нормально пахне. А взагалі найбільше тішить позначка про те, що крем не тестувався на тваринах💕

Дуже сподобалось, що виробник на баночці розписав властивості основних корисностей у складі:

  • Олія солодкого мигдалю - захищає від сухості, омолоджує
  • Олія авокадо - захищає, попереджає появу алергічних реакцій в період холодів
  • Капрілік тригліцериди - пом’якшує, зупиняє втрату вологи
  • Природний вітамін К (масляні витяжки з ромашки, кропиви, подорожника) - попереджає та зменшує прояви куперозу
  • Масло Ши - зволожує, пом’якшує
  • Пантенол та алантоїн - загоюють та зволожують шкіру

Також крем містить емоленти, вітамін Е (Tocopheryl Acetate), віддушку, відносно безпечні консерванти (Benzyl alcohol, Ethylhexylglycerin). Без спирту, парабенів, барвників.

Консистенція середньої густини, нежирна. Крем легко розподіляється, швидко вбирається. Не залишає ані липкості, ані жирності. Має приємний, ніжний, ненавʼязливий аромат з пудровими нотками.

Враження та висновки. Крем дуже комфортний у використанні, завдяки приємній консистенції, швидкому вбиранню та ніжному аромату. Він добре зволожує шкіру, робить її м’якенькою на дотик. Працює як у поєднанні з різними сироватками, так і сам по собі. Часто додавала його до тональної основи від PuroBio Cosmetics, і з цим кремом основа лягає ідеально. Щодо обіцяної на баночці протидії куперозу - не впевнена, що крем здатний якось працювати з цим. Але позитивний вплив на шкіру він точно дає. На мою думку, крем "Інтенсивне відновлення" від Beauty TON - це гарний базовий зволожувальний засіб, що вартий уваги.

Дякую, що завітали🫶