Зелені яблучка чи білі квіти?
Що можна почути у Jeanne Arthes Cassandra Roses Blanches
Посеред осінніх дощів та слабких сонячних променів, душа прагне весни? Тоді цей весняний аромат якраз буде доречним! Особливо, коли його можна придбати у дуеті з лосьйоном для тіла.
Складаючи своє замовлення з ЄС, я побачила цей набір і вирішила, що воно мені Треба, і знаєте, я не помилилась.
Так, дизайн тут, що у флакончика з парфумованою водою, що у лосьйона, такий ретро, наче з початку 00х. Та зважаючи на світлі деталі, він приємний для ока.
Почну з парфумованої води, тут ми маємо флакон об'ємом 100ml, і не дуже гарну кришечку, яка вже почала стиратись👀. Та я готова це пробачити, адже аромат мені дуже подобається, попри його, можливо, простоту та "ретровість?".
Одразу кажу, що з моєї шкіри багато ароматів злітає швидко, тут стійкість до 2х годин.
Виробник обіцяє нам таку піраміду:
Початкова нота: Лимон, Троянда, Чорна смородина
Нота серця: Груша, Конвалія, Лічі, Троянда
Кінцева нота: Амбра, Персик, Сандал
Дуже цікаво, та я чую тут яблука 🍏.
Старт тут йде зі спиртом, що розвіюється досить швидко. А далі я чую досить яскраво конвалії з дууже легким натяком на трояндову ніжність та смородину аґрус.. так, так, чомусь я чую більш зелений аґрус, аніж чорну смородину. Далі цей аромат стає ніжнішим, мені згадуються ніжні та солодкі зелені яблука паперівка, точно їхня нота стає основою для цього аромату, разом з легкими згадками про конвалії. Аромат такий "білоквітковий", ніжний, злегка пудровий, трішки солодкий та доволі смачний. Свою ціну він виправдовує, адже він такий світлий, додає образу легкість, весняну свіжість.
Лосьйон поміщений у тубу 150ml, дизайн туби у білих тонах, насправді мені дуже подобається)
І текстура лосьйону мені подобається, вона легка та при цьому непогано зволожує шкіру, швидко вбирається без жирності. Окрім ніжного фінішу, лосьйон залишає на шкірі цей приємний аромат 😍 от після нанесення відчувається така свіжість, весняна легкість 🥰. Загалом, лосьйон передає аромат бази парфумованої води – це яблука та конвалії, таке просте та при цьому приємне поєднання.
У складі лосьйону є мінеральна олія,
ізопропілпальмітат, кокосова олія, гліцерин, силікон, ароматизатори та консервант.
Коментарі (0)