Zhukovka

Без перебільшень - моя улюблена гідрофільна олія!

Без перебільшень - моя улюблена гідрофільна олія!

Всім привіт, це моя друга баночка гідрофільної олійки від Mixtura і це говорить про те, що продукт дійсно крутезний 🔥

Олійка випускається у пляшечці із темного скла і зберігає у собі 100мл засобу ( вистачає на довго). Це досить зручний формат, адже її можна брати з собою у подорожі ✈️

Також хочу відзначити зручний дозатор помпу, котрий має "Stop" функцію⛔ Можна не переживати щодо випадкових натисків!

Консистенція олійки густенька, ніжно-жовтого кольору і достатньо гарно розподіляється обличчям 😌 При контакті з теплою водою емульгується в ніжне молочко, тим самим вимиває залишки макіяжу чи SPF навіть із самих глибоких пор🐼

Аромат насичений і приголомшливий. Він асоціюється у мене з Карпатськими полонинами у сезон, коли мольфари збирають різноманітні трави 🌿 Пахне Україною!)

Наношу сухими руками на сухе обличчя, трішки масажую і в перші секунди відчувається тепло - це нормальна реакція! 😊 Потім додаю теплої водички і саме в цей час відбувається емульгація - олійка перетворюється на молочко, ще трішки масажую і змиваю.

Що мені дуже подобається в цій олійці - це те, що вона повністю емульгується і після змивання не залишається масної плівки на обличчі.

По-друге вона дійсно гарно порається з очищенням. Раніше я мала велику кількість комедонів і після того, як почала використовувати гідрофілку ( вона забезпечує глибоке очищення), висипів стало двічі менше.

Звісно, чудес не буває і треба в першу чергу слідкувати за харчуванням, проте я дійсно бачу зміни в кращу сторону. Ні. В набагато кращу 😅 чорні цятки, доречі теж майже зникли, але це ще заслуга і ензимної пудри ( теж цього бренду).

Тому якщо ти ще вагаєшся спробувати її чи ні, я насолоджуюсь чистеньким личком🙂 ( і ти не затягуй)