Bless Beauty Lacquer Lip Vinyl Gloss
Зараз розповім про новинку Bless, яка точно сподобається багатьом…
Блиск має дуже стильний дизайн...мінімалістичний, нічого лишнього...і саме це виглядає дуже красиво.
Запах ще кращий...ніби карамель з ванільно-шоколадними нотками. Тільки відкриваєш, зразу через такий апетитний запах піднімається настрій.
І аплікатор-широкий і дуже зручний.
Здається, цей блиск зразу пройшов всі мої критерії оцінки.
В мене відтінок 04. Я обирала саме з холодним відтінком і тут " попала в яблучко". Це холодна чайна троянда...якраз такий я хотіла.
Блиск має 10 відтінків на вибір, тож точно можна підібрати той, який підійде найкраще.
А тепер найголовніше..
Спочатку він мені нагадував всім відомі блиски Maybelline, вони навіть по запаху схожі.
Але тут я з впевненістю можу стверджувати, що блиск Bless мені подобається набагато більше.
Він зовсім не липкий, і не залишає ефекту маски на губах (бо якраз з Maybelline до моїх губ липло все, ніби магнітом притягувалось, а ще губи були дуже важкі. Саме через це ми й не подружилися).
Блиск Bless на губах є, але я його не відчуваю... зовсім. Профарбовує губи ідеально і не залишає полосок. Саме ці фактори для мене роблять його кращим.
Ще цей блиск помітно збільшує мої не дуже великі губи. З ним вони зразу стають пухкі. Швидше за все тут створюється така ілюзія, завдяки глянцевому блиску, який змірюється під різними кутами.
На моїх губах його видно 2-3 години точно.
А ще, що мені подобається: після зʼїдання чи стирання його з губ, все рівно залишається легенький тінт, який виглядає досить класно... ніби на губах нічого нема...але відтінок таки є.
Блиск для мене виявився достойним і вартим уваги. З ним макіяж виглядає дуже свіжим і природнім.
Коментарі (0)