Olivia

Дорого-богато, але чи варте воно того?

Дорого-богато, але чи варте воно того?

Були часи, коли усі beauty-блогери нахвалювали рум'яна від NARS, усі хотіли мати саме Orgasm (і не тільки у косметичці, але сьогодні не про це). Звичайно, знаходились бюджетні аналоги, але істерію навколо цього продукту я добре пам'ятаю. Зараз або я менше слідкую за трендами, або цей продукт дійсно своє віджив, але я все ж таки хочу про нього поговорити.

Я дуже люблю боджетну косметику, але вважаю, що на дійсно крутий продукт можна й відкласти трохи грошей з кількох з/п, а потім насолоджуватися омріяною вишуканою косметикою, кайфуючи від процесу макіяжу. Саме тому одного разу я дістала заначку, бо румяна від Nars були на знижці!

  • Почнемо з того, що на повнорозмірну версію я не наважилась, бо:
  1. по перше, не мільйонерка;
  2. по друге, румяна - це продукт, якого вистачає надовго, тому раціональніше буде взяти менший об'єм;
  3. по третє, ризиковано купувати щось дроговартісне, не простестувавши його до цього.
  • Тому я придбала NARS MINI NEW Blush (Travel Size) об'ємом 2.5 г.
  • Ціна на момент покупки була спокуслива - 790 грн. До речі, якщо спостерігати за брендом, можна впіймати якісь лімітки чи палетки 2 в 1 (рум'яна + бронзер) за класною ціною.
  • Упаковка, звичайно, дуже гарна: маленька картонова коробочка, а в середині чорний футляр з матового софт-тач пластику з емблемою бренду. Матова поверхня збирає відбитки, але для мене це не критично. Всередині є маленьке дзеркало.
Дорого-богато, але чи варте воно того?
Дорого-богато, але чи варте воно того?
Дорого-богато, але чи варте воно того?
Дорого-богато, але чи варте воно того?
Дорого-богато, але чи варте воно того?
  • Відтінок - усім відомий Orgasm (звичайний, бо є ще Orgasm X, Orgasm Matte і ще кілька оргазмів). Це дуохромні рум'яна з шимером.
  • Я хотіла саме цей відтінок, бо завжди вважала, що мені більше личать рожеві, а не персикові рум'яна. Тому відтінок ніжно-рожевий із золотистими блискітками.
  • По нанесенню - колір переноситься неохоче, зате блискітки видно з космосу! Можливо, варто спробувати наносити іншим пензликом, але з цими румянами вам не потрібен хайлайтер. Сяйво досить інтенсивне, добре видно окремі блискітки, для когось це може бути проблемою.
  • На фото вище я показала продукт, який вважали бюджетним аналогом NARS Orgasm - рум'яна Eveline Cosmetics Feel The Blush у відтінку 02 - Dahlia. Я купувала їх у 2021-му році за 86 грн! На жаль, саме цей відтінок якось дуже важко впіймати в наявності.
  • Порівнюючи ці продукти, можу сказати, що дешеві румяна більш пігментовані в плані кольору і не дають такого інтенсивного сяйва. Упаковка, звичайно, відстій. Проте вони служили мені вірою і правдою кілька років і я б однозначно купила їх знову.

Якщо підсумувати, то покупка NARS виправдана, якщо ви дійсно хочете тримати в руках крутий продукт в якісній упаковці, від використання якого будете отримувати естетичне задоволення. Якщо ж бюджет обмежений, а рожеві щічки хочеться мати, то на ринку ще багато більш дешевих продуктів, з якими можна досягнути бажаного ефекту.

Буду чекати на ваші коментарі. Як гадаєте, рум'яна NARS все ще в тренді чи пік їхньої популярності вже давно позаду? Розкажіть, будь ласка, про свої улюблені рум'яна та текстури?