Nastina

Бюджетний пілінг-гель для стоп від BeautyDerm

Бюджетний пілінг-гель для стоп від BeautyDerm

Вітаю! Хоч літній сезон і минув, та я думаю, що тема гігієнічного педикюру буде актуальна в будь-які пори року. Я педикюр роблю в домашніх умовах, і часто купую різноманітні продукти для відлущення та зволоження ніг, але цього разу вирішила спробувати саме кислоти.

Український бренд BeautyDerm пропонує широкий вибір різноманітної доглядової косметики і для обличчя, і для тіла. Та все одно я була досить здивована коли побачила кислотний гель-пілінг у тюбику залишилось помірну ціну.

Саме замовлення отримала кілька тижнів тому, але вирішила протестувати зовсім нещодавно.

Упаковка оформлена у спокійних тонах, тюбик має додатковий захист у вигляді фольгованої мембрани.

Сам гель вміру рідкий та прозорий. За інструкцією ніжки необхідно розпарити у воді витерти на сухо рушником нанести гель пілінг з комплексом кислот та потримати 10-15 хвилин. Потім змити сприяючи видаленню роговілих часток пилкою або пемзою.

Чесно кажучи я тримала цей засіб майже 30 хвилин, адже в цей час дивилася фільм, і мені в принципі не хотілося так різко кудись вставати.

Тож, я все-таки його змила, також попрацювала пилочкою та можу сказати, що шкіра стала набагато м'якшою. Гель м'яко відлущив шкіру та надав зовнішньому вигляду більшої доглянутості. Думаю, що кислоти діють ще й поступово, тому я декілька днів буду спостерігати як оновлюється шкіра.

Зразу вау ефекту практично непомітно, просто гарний гель для ножних ванночок та домашнього педикюру. Я його перетримала, але нічого не змінилося, тож скільки хочеш, стільки по часу і тримаєш. За свою ціну продукт дуже гарний, та має бути в арсеналі домашнього догляду. 9/10

Чекаю виходу новиночок б'ютідерм в сфері догляду за стопами! Пишіть у коментарях, хто користувався таким пілінгом, як він вам?

Бюджетний пілінг-гель для стоп від BeautyDerm
Бюджетний пілінг-гель для стоп від BeautyDerm
Бюджетний пілінг-гель для стоп від BeautyDerm
Бюджетний пілінг-гель для ст�оп від BeautyDerm