викидушки вересня
частина 2 - розхламляємо декоративну косметику
я постійно скуповую косметику, але не все приживається. щоб не накопичувати зайве, регулярно роблю чистку і викидаю те, що не зайшло. у цьому пості покажу свої останні викидушки 🗑️
Туш для вій Colour Intense Be Bold Mascasra коричнева
закінчився термін придатності, туш була непогана, але в коричневому кольорі не повторю. користуюсь Sky High.
Олівець для очей Parisa Cosmetics Neon Eyeliner жовтий, помаранчевий та рожевий
продукт хороший, але не користувалась майже. не куплятиму нічого в цього бренда через ситуацію з поверненням до рф і вам не раджу. 🙅♀️
Рідкий хайлайтер для обличчя Eveline Cosmetics Wonder Match Liquid Highlighter
розхламляю, маю огляд на нього: https://club.makeup.com.ua/post/50941/
Олівець для губ Colour Intense Satin Lip Pencil 06 Nude
саме цей колір занадто теплий, маю кращі олівці. огляд на декілька відтінків: https://club.makeup.com.ua/post/46076/ 💋
Стійкий гелевий олівець для губ LN Pro Filler Lip Liner 102 Blush
знову ж таки теплуватий колір, а ще я недолюблюю текстуру їх гелевих олівців, уж сильно жирні і через це погано точаться. зате вони дійсно стійкі 😕 дивіться фото
Контурний олівець для губ Eveline Cosmetics Max Intense Colour 23 Rose Nude
на мені він сильно яскраво рожевий, хоча раніше був моїм улюбленцем. з мінусів - сухувата текстура
Блиск для губ NYX Professional Makeup Butter Lip Gloss Candy Swirl 02 Sprinkle
абсолютно не сподобався цей блиск, колір дуже холодний білуватий рожевий, не дає ефекту скляних губ, западає в складочки. 💔
Блиск для губ з охолоджувальним ефектом Eveline Cosmetics Variete Cooling Kisses 02 Sugar Nude
непоганий блиск, але колір теплуватий, також вибілює губи. ще й пече ніби намазала губи ментоловою зубною пастою.
Рідка помада для губ GlamBee Wings 10
дуже гарний бордовий колір з холодним підтоном, але все ж таки для темних помад мені подобаються текстури, що фіксуються.
Олія для губ LCF з блискітками Полуниця
гарно виглядає на губах, дуже рідка, розтікається. але мені від неї першить в горлі, тому давно викинула. 😬
а ви пробували якісь з цих продуктів? діліться своїми враженнями в коментарях! 💬
Коментарі (0)