Hrystja_

Bless запечений хайлайтер

Bless запечений хайлайтер

Я великий поціновувач хайлайтерів. В мене є кремовий, розсипний, тому цього разу обрала запечений, бо було цікаво спробувати такий тип. І це було правильним рішенням.

Бо, його, на відміну від інших, набагато зручніше кинути в косметичку і взяти кудись з собою.

Bless запечений хайлайтер

Скажу чесно, без хайлайтера не обходиться жоден мій макіяж. Не залежно, чи це денний, чи святковий, чим макіяж без туші.

Якщо його правильно і в міру нанести, то він дасть максимально природнє сяяння і підкреслить те, що потрібно.

Цей хайлайтер мене здивував всім: від текстури, до відтінку. Тут дуже класний відтінок...він ніби холодний, і теплий водночас. Це виходить як гра блискіток Я ніколи раніше такого класного відтінку не зустрічала.

А ще тут достатньо великий обʼєм, тож точно вистачить надовго.

Хайлайтер має дуже ніжну текстуру, вона схожа на оксамит. Дуже гарно лягає...і не тільки на обличчя, замість тінів теж чудово.

В роботі з ним абсолютно не виникає проблем, він взагалі не пилить.

Стійкість чудова, його не потрібно поновлювати протягом дня.

На вибір є 4 відтінки. Я довго думала, який підійде мені...бо не люблю золотих чи теплих відтінків.

Купила двійку, і колір виявився точно таким, який хотіла,

Тут дуже класна гра кольорів, хайлайтер чудово освіжає лице. А ще з ним мега просто працювати, бо він настільки ніжний, що просто не можливо переборщити. Все, як я люблю. Наноситься безпроблемно, чи пензликом, чи просто пальцями.

Зараз я застудилася...і вигляд вже два дні зовсім не дуже. Зробила макіяж...ніби стало для себе веселіше. А хайлайтер ніби забрав втому і додав свіжість.