Емульсія для обличчя | Ankie
Засіб, який робить шкіру м’якою та зволоженою
Засіб у форматі емульсії використовую вперше. Що це? Як працює? Розповідаю детальніше 👇
Пакування. Мінімалістична біла пластикова пляшечка, об’ємом 200 мл циліндричної форми. Біла матова етикетка з червоним логотипом в азіатських мотивах та чорні написи. Кришечка напівпрозора типу фліп-топ, щільно закриває пляшечку з характерним клацанням.
Склад. Aqua, Squalane, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Sodium Olivoyl Glutamate, Sorbitan Caprylate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Tocopheryl Acetate, Trehalose, Urea, Citrullus Lanatus (Watermelon) Seed Oil, Propanediol, Benzoic Acid, Parfum, Sodium Hydroxide, Serine, Pentylene Glycol, Allantoin, Phospholipids, Glycine Soja (Soybean) Oil, Glycolipids, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Algin, Glyceryl Polyacrylate, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Pullulan, Disodium Phosphate, Potassium Phosphate, Hexyl Cinnamal.
Основні активні компоненти:
🔸 Сквалан: природний компонент шкіри, який має зволожувальні та пом'якшувальні властивості.
🔸 Гліцерин: потужний природний зволожувач, який притягує вологу до шкіри.
🔸 Масло ши: натуральний зволожувач і пом'якшувач, багатий на вітамін E.
🔸 Вітамін Е: антиоксидант, який захищає шкіру від пошкоджень вільними радикалами.
🔸 Трегалоза: природний зволожувач, який допомагає шкірі утримувати вологу.
🔸 Сечовина: зволожувач, має кератолітичні властивості (м'яко відлущує шкіру).
🔸 Олія насіння кавуна: багата на жирні кислоти, має зволожуючі та антиоксидантні властивості.
🔸 Фосфоліпіди: відновлюють і зміцнюють захисний бар'єр шкіри, допомагаючи утримувати вологу та захищати шкіру від шкідливих впливів.
🔸 Гіалуронова кислота: інтенсивно зволожує шкіру, утримуючи вологу.
Консистенція та аромат. Емульсія являє собою ніжний, легкий кремоподібний засіб білого кольору. Не надто щільна, тому проблем з дозуванням з пляшечки нема (перевернула, струсила, легенько стиснула пляшечку). При нанесенні не відчувається олійність. Аромат трав’янисто-солодкий, мені не заважає і після нанесення швидко зникає.
Враження від використання:
🔸 Емульсія для мене не є додатковим засобом догляду, вона повністю заміняє базовий зволожувальний крем.
🔸 У неї легка текстура, яка гарно поглинається шкірою, не залишаючи ефекту плівки чи липкості.
🔸 Надає шкірі сяйного вигляду (глов-ефект), але обличчя не виглядає жирним.
🔸 За період використання пори шкіри не забила, негативної реакції не викликала.
🔸 Для мого жирного типу шкіри найкомфортніша у використанні ввечері. Тоді можу дати її трохи більше, щоб шкіра гарно напиталась вологи і поживних речовин за ніч. У невеликих кількостях, за бажання, можу використовувати її і зранку, адже надмірної жирності від неї нема (тож думаю для інших типів шкіри вона буде доволі універсальним засобом).
🔸 За відчуттями емульсія гарно пом’якшує та зволожує шкіру. Також її комфортно використовувати після пілінгів.
Загалом, емульсія для обличчя від Ankie - гарний базовий зволожувальний легкий крем, який тішитиме довго завдяки своєму немаленькому об’єму.
Коментарі (0)