Гала 💟 Ольга

Розпаковка-огляд боксу від Dove

Мені дуже приємно отримати такий бокс за активність у спільноті! Дякую MakeUp!

Особливо цікаво затестити засоби для автозасмаги, бо я ніколи таким не користувалась.

Бокс приїхав з приємним кур'єром надійно запакований. Всі баночки для надійності зафіксовані скотчем який легко відходить (це прям дуже приємно, а не шкрябати той липкий шар з баночки).

5 засобів і мене тепер на експерименті. 3 види засобів для автозасмаги:

• Мус-автозасмага для тіла
  • Крем-лосьйон автозасмага для обличчя та тіла від світлого до середнього та від середнього до темного
  • Лосьйон-автозасмага для тіла від світлого до середнього та від середнього до темного

Я вже спробувала мус та лосьйон. Можу відмітити дуже приємний аромат і пріємні відчуття на тілі. Ніякої плівки, максимальний комфорт. Нагепала я багато через те, що ніколи такими засобами не користувалась, тому засіб через кількість вбирався довго. Тканини не постраждали, слідів немає. Навіть на ранок є легке відчуття на шкірі цього аромату, мені подобається. Знаю свою чутливу шкіру та її реакції, тож пробувала на невеличкий ділянці. Реакцій не було, все спокійно.🤗

Мені дуже цікаво який буде результат, особливо на обличчі.

Поки не розумію як часто треба наносити. Дівчата пишуть, що на скрабовану шкіру, але ж не кожен день це робити. Якщо є поради від профі, з задоволенням прийму до уваги. Дякую!