YuliHrytskoff

Сироватка для обличчя NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Expert Serum

Сироватка для обличчя NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Expert Serum

Основним, навіть, можна сказати, «коронним» засобом будь-якої лінійки доглядової косметики завжди виступає сироватка, адже цей засіб містить в собі найбільшу концентрацію робочих активів і покликаний максимально швидко та ефективно досягти того ефекту, на який і розрахована конкретна серія косметичних засобів.

У лінійці NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle такою є Сироватка для обличчя NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Expert Serum, про яку і йтиме мова у сьогоднішньому моєму відгуку.

Пакування сироватки дуже витончене – циліндричний флакон, виготовлений із затемненого матового скла, в якості дозатора – скляна піпетка.

Флакон, в свою чергу, був упакований в не менш стильну картонну коробочку, на якій можна знайти всю необхідну офіційну інформацію про сироватку.

Склад сироватки доволі цікавий, адже в ньому - найвища концентрація чистого коензиму Q10 серед всіх засобів цієї лінійки; інноваційний комплекс GLYCOSTOP, який блокує процес глікації, тим самим знижуючи ймовірність появи нових зморшок; декілька якісних емолентів, антиоксиданти, креатин. Є, звісно, й допоміжні, суто технічні компоненти, та, на жаль, синтетична парфумерна віддушка.

Консистенція сироватки кремово-водяниста, дещо рідкувата, нагадує молочко.

Текстура однорідна.

Колір – біло-жовтуватий.

Запах – яскраво-виражений і концентрований, такий же, як і у денного крему цієї серії. Стійкий – відчувається навіть після перекриття сироватки кремом. Він приємний, але надто вже виразний… І даний момент вважаю дуже суттєвим мінусом, адже доглядова косметика такого типу апріорі не повинна містити віддушок, оскільки це не тільки некоректно, але й потенційно небезпечно. Якби не цей момент – у мене до сироватки взагалі б не було ніяких претензій, адже по якості і ефективності вона чудова! Це, звичайно, суто моє бачення, в питаннях наявності/відсутності парфумерної віддушки в доглядовій косметиці - все дуже індивідуально)

За рахунок своєї легенької, водянисто-молочкової текстури, сироватка дуже легко наноситься та розприділяється по шкірі, поглинається також швидко – буквально за декілька хвилин після її нанесення, не залишаючи на шкірі відчуття плівки, жирності чи маски. Незначна липкість присутня декілька хвилин після нанесення, проте це відчуття не критичне і доволі швидко зникає.

Крем поверх неї не скочується. Інколи використовую цю сироватку й вранці в якості основи під макіяж – жодного конфлікту з декоративною косметикою виявлено не було.

Що стосується ефективності сироватки – тут вона себе проявила чудово! Одразу після поглинання сироватки, шкіра зволожена, просто бархатиста на вигляд і дотик. Шкіра розгладжена, підтягнута і пружна, дрібні зморшки стають наче наповненими і практично непомітними. Взагалі, цікавий ефект, при перших проявах старіння шкіри, для вікової шкіри – чудовий варіант доглядового засобу.

Сироватка для обличчя NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Expert Serum - чудовий варіант догляду як при перших проявах старіння шкіри, так і дійсно вікової, зрілої шкіри. В неї гарний, насичений активами склад, робоча формула і висока ефективність при тривалому використанні. Практично єдиний для мене суттєвий мінус - надто концентрована й стійка віддушка, але це, все ж, більше питання смаку.