Vik_Sem

Мій musthave для догляду за довгим, фарбованим волоссям.

Мій musthave для догляду за довгим, фарбованим волоссям.

З довгим, фарбованим волоссям без незмивних засобів не обійтися, інакше привіт, обламані і посічені кінці ( cеред безлічі "пустушок", які багато обіцяють і мало роблять, я рада знайти засіб, який дійсно працює на волоссі. Як Ви вже могли здогадатися, мова про Крем-спрей для волосся від бренду Tink) Крім бюджетної вартості, він обіцяє замінити відразу 15 засобів.

Опис від виробника

"Чи можна об'єднати в одному засобі одразу 15 дій? Це абсолютно можливо, бренд Tink вже досягнув цього у своєму мультифункціональному Cream Hair Spray. Цей крем-спрей для волосся здатний пом'якшити його, зробити слухняним та шовковистим."

Упаковка

Спрей знаходиться у пластиковому флакончику об'ємом 200 мл. Оформлення дуже стильне та лаконічне, виконане у білому та помаранчевому тонах. По всій поверхні йде етикетка із описом. На ній вказані відомості про виробники, спосіб застосування та склад.

Коли береш флакончик, відразу привертає увагу напис "15 в 1". Якщо чесно, до подібних обіцянок я маю відношення з часткою здорового скептицизму.

Мій musthave для догляду за довгим, фарбованим волоссям.

Раніше я не скористалася спреями для волосся, т.к. не бачила від них особливого ефекту. Але потім зрозуміла, що багато залежить від складу. Є спреї реально як вода - що нанесла, що ні, а є й ті, що реально доглядають волосся. Спрей від бренду Tink однозначно з другої категорії) Список інгредієнтів значний: кератин, амінокислоти шовку, безліч екстрактів. А ось олій немає, тому можна не боятися, що вона буде обтяжувати або жирнити волосся.

Дозатор / використання

Флакон із спреєм оснащений дозатором-пульверизатором, який закривається ковпачком. Дозатор працює без нарікань - розпорошує спрей хмаркою дрібних крапельок, не заїдає і не "плюється". Завдяки цьому і витрата продукту виходить економною.

Розпорошую спрей на вологе волосся, потім розчісую, наношу терозахист і приступаю до сушіння феном. Спрей зволожує волосся по всій довжині, допомагає розплутати ковтуни і розчесати вологе волосся з мінімальними втратами) Також його можна наносити і на сухе, щоб візуально пригладити волоски, що пушаються, і посічені кінчики.

Результат

  • зволожує волосся по всій довжині,
  • полегшує розчісування та укладання,
  • робить волосся м'яким і гладким,
  • маскує посічені кінці волосся,
  • прибирає ефект пухнастого волосся,
  • надає волоссю доглянутого вигляду.
  • Не обтяжує та не жирніє волосся, не склеює пасма.

Я рекомендую Крем-спрей Tink Cream Hair Spray

Якщо Ви з якихось причин не любите олії для волосся, рекомендую придивитися до цього спрею. Завдяки легкій, кремовій консистенції він не жирнить волосся, зволожує його по всій довжині, маскує посічені кінчики. Спрей робить волосся м'яким, гладким і доглянутим, прибирає пухнастість. Користуюсь після кожного миття і дуже задоволена, ефект не гірший ніж від профа.