ksnklb

Двері до саду чи до городу?

Двері до саду чи до городу?

Ох, дівчата, ніж більше я знайомлюсь з 13PERFUMES, тим більше я розумію наскільки все тут індивідуально) Так, аромати цього бренду яскраві, вони мають справді хорошу стійкість, та розкриваються поступово на тілі.
Я знаю, що цей аромат має багато поціновувачів, і я сама покладала на нього надії, та навіть не очікувала, що знайду у ньому листя червоненьких та нагрітих під сонцем помідорів 🍅.
Отже, піраміда тут така:
Початкова нота: Бруньки чорної смородини, Грейпфрут, Лимон, Лист томату, Ревінь, Ягоди чорної смородини
Нота серця: Кардамон, Магнолія, Троянда
Кінцева нота: Ветівер, Дубовий мох, Мускус


Що ж, відчуваю я аромат не так, і це нормально) можливо, поєднання певних нот створює ілюзії)
На старті я чую те ж саме ніжне, зелене, нагріте серпневим сонечком листя томатів, яке ніжто обплітає смородина, кущ з якою от тут по сусідству. Знаєте, як це буває, зайти у серпні на город подивитися на цьогорічний врожай, і тут кущики зі смородиною, тут аґрус, а там порічки, і я відчуваю саме не ягоди, а зелені листочки з цих кущів. Я думаю, усі пам'ятають, який ніжний та при цьому трішки такий яскравий запах кущика з помідорами? От ця ніжність дає таку дещо солодку пудровість аромату, це цікаво, справді, та не для кожного.
З часом з'являються квіти, вони ростуть недалеко від кущів, та в основі аромату все ж залишається листя томатів, і якщо спочатку воно було в обрамлені кущових ягід, то під кінець базу обрамляють квіти, різні, гарні. Ці квіти якраз у своєму найкращому періоді цвітіння, адже вони мають солодким присмак.
Як я вище писала, у цього бренду, аромати мають хорошу стійкість. Цей не виняток, його чути досить довго, він має легкий пудрово-квітковий шлейф.

Цей аромат загалом у мене викликає приємні та теплі асоціації, про літо, про сонячний серпень, про достиглі плоди, про бджілок, які літають поряд з квітами. Знаєте, це як зривати з того самого куща з помідорами, теплий від сонця томат, підіймати його до світла та бачити теплий перелив на червоній шкірці... це гарно, та як парфуми, цей аромат, нажаль, я на собі не чую 🤷🏻‍♀️.