Alina_Demchenko

Як відійти після відпустки і повернутися в робочий потік : Жовтень і інші нюанси

Як відійти після відпустки і повернутися в робочий потік : Жовтень і інші нюанси

Два тижні минули так швидко, що я не встигла навіть зрозуміти чи були вони чи ні. Так і з днем народженням : маючи купу справ, я навіть не можу згадати чи був торт чи ні. А от що я знаю, так це те що дівчата подарувала мені купу емоцій своїми образами на мій день народження. Я ще всіх встигла прокоментувати, бо тільки як декілька днів, повернулась до клубу. Я в захваті від атмосфери, в захваті від різноманіття і якщо ви раптом пропустили красу, яку створили дівчата, то залишаю посилання : https://club.makeup.com.ua/tag/gothic-ball/

Окрім образів, мене дуже побалували подарунками, да так що прийшлось більш щільно ставити все на поличках. І саме подарунки від дівчат допомагають мені пережити перший робочий тиждень, до якого моя психіка не була готова )))

Тож це допис про емоції подаровані дівчатами і про маленькі поповнення поличок під час відпустки. Почнемо про поповнення поличок не пов'язаних з днем народження, бо тут все швиденько)

Перше : подарунок від Мейкапу. Я була здивована і знаходилась в той момент в машині, коли мені подзвонив Мейкап і сказав що я в активі. Там мене чекала серія для тіла і обличчя, яке порадує моє оточення : я більше не буду блідною поганкою, бо серія автозасмаги для світлої шкіри, трішечки оживить мій колір тіла) Так як там і для світлої є і для темної, декілька засобів для темної поїде до Ксю))

Друге: невеличке поповнення косметички. Прогрес доходить до мене доволі повільно, тому lifter gloss в мене з'явився тільки зараз. Так так, поки всі обирають нові і нові відтінки, в мене з'явився тільки перший😂 Другий продукт і теж від maybelline - помада Color Sensational Ultimatte. Чи багато в мене помад ?Так. Чи була в мене така? Ні, от тому мені цікаво протестувати цю текстуру. Останнім продуктом являється олівець для брів, але справедливості заради - мені потрібен тоненький, бо вони так швидко закінчуються.

Тож тепер ми всі можемо перейти до категорії через яку я вирішила створити допис, а не декілька луксів : ПОДАРУНКИ НА ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ВІД КРАСУНЬ З КЛУБУ. Варто зазнати що в цьому списку не буде моїх чарівних Віки і Ксю, бо їх подарунки не стосуються бьюті індустрії, але надихають і дарують купу емоцій, варто мені тільки на них подивитися))

P.S Солоденьке я вже з'їла, вибачайте )

Як відійти після відпустки і повернутися в робочий потік : Жовтень і інші нюанси
Як відійти після відпустки і повернутися в робочий потік : Жовтень і інші нюанси

Anna_feerie завжди вміла мене дивувати і дарувати неймовірні емоції. А ще вона доволі гарно мене знає, тож я не здивована тому, що вона вирішила подарувати нові емоції моєму носу і принести нові аромати в мою парфумерну колекцію. Тут вона підійшла ну дууууже серйозно.

Gres Madame містить в собі справжній французький шарм і жіночність. Аромат як я потім зрозуміла, доволі популярний серед любителів парфумерії і в ньому дійсно читається чарівний вінтажний присмак. Він все ще проходить метаморфози, бо на відмінно від більшості ароматів, йому потрібен час що б показати свою красу ( доречі прямо як мій Wish - тому потрібно було рік постояти). Доречі Аня вже описувала цю красу, так що кому не хочеться чекати моєї думки, ось прекрасний допис від Ані : https://club.makeup.com.ua/post/48887/

Думаєте на цьому мій ніс заспокоївся? О, ні, бо Аня пішла далі і обрала для мене 5ть арабських ароматів. Я дуже давно дивлюсь на арбську парфумерію, на цю пряність і солодкість, але страх перед замовленням все ще є. Тож чарівна фея вирішила що достатньо я просиділа в зоні комфорту і обрала для експеременту п'ять ароматів.

  • Fragance Worrld Coctail Intense
  • Lattafa Khamrah
  • Lattafa Raghba
  • Lattafa Bade'e al oud amethyst
  • Lattafa Pride Raw Human

Незвично? Так. Чи є це викликом для моїх рецепторів ? Так. Чи хочу я тепер арабську парфумерію в колекцію ? Пффф, авжеж.

Тож люба Аня, ще раз тобі дякую за такий подарунок.

Ви всі бачили ці продукти і ви знаєте, що були як і конкурси так і тестування їх. Тож якби я не хотіла їх протестити, придбати по акції - шось було не по плану. Я впринципі вже було забула про це, як приходить солодка коробочка з купою цукерок, в якій krislemly підготувала те що поставить галички навпроти цих продуктів.

Maybelline New York Instant Perfector Glow наразі один з популярних продуктів бренду і його легка текстура, робить його ідеальним кандидатом для моєї косметички. Щільність я залишаю для фото, а ось на кожен день ... Кріс згадала про мої невдалі пригоди на трамваї за цим красунчиком і про розчарування, що я не достатньо швидка, короче вона знала ))) (під час зйомки прийшов Кузя і ліг на фон, тож отримуємо фотку на такій кльовій текстурі)

Другим таким продуктом являється Lifter Plump. Тут авжеж сумнівна хочу, тут скоріш цікавість грала роль : чи справді воно так пече. Відповідь : пече 😂 Але ну слухайте, мені так хотілось випробувати цей ефект, що я вже і плюси печінню знайшла : в зимку буде тепло))) Колі Крістіна підібрала просто ідеальний, в моєму стилі. Доречі от не дивлячись на печіння, продукт взагалі то мені сподобався- краще кармекса ахахаха

А ще в мене через неї новий цукерковий фаворит, але то вже зовсім інша історія.

Тож мила моя Крістіна: я хочу ще раз подякувати тобі за такий сюрприз, за вміння дивувати мене і приносити різні емоції.

У всьому цьому чудовому подарунку прикро те, що я взагалі то могла обійняти Аню, бо живемо ми в одному місті. Чарівна Hanna Domashenko живе буквально через дорогу від мене, що правда зараз я на іншому боку міста, тому Аню обійму як тільки наші графіки нормалізуються, та й в центрі міста стане більш спокійно. Але давайте не про сумне, давайте про всю цю красу, яку ця красотуля обрала для мене.

Хто не знає, я люблю парфуми 😂(як неочікувано аахахха)

Mira Max Cherry My Elixir ідеально вписався в мою парфумову поличку і залишив після себе позитивні емоції. Все як я люблю : пряно, солодко, димно і фруктово. Дивно те що по нотам це дюп, але не дюп в той же час , але про це згодом, коли я більш краще його протестую і вже розповім про його звучання.

Тут я навіть торкатися боюсь, бо це на стільки гарно ... З цим косметичним брендом я вже знайома і мені дуже сподобалась пігментація засобів ( доречі познайомилась завдяки Ані, а вже потім почала власне розслідування). Побачивши ще в пакуванні Parisa Cosmetics Eyeshadow Palette Ghost Type, всю цю естетику фільмів жаху, я просто закохалась. Це ж так гарно, так шикарно. Відкривши, я була враженна відтінками і текстурами. Пальці я все ж таки запустила, з краю, легенько. Тикнула в найпробніші по пігментації відтінки : червоний та фіолетовий. Тут вони пігментовані і насичені, тож вже уявляю які макіяжі буду робити з такою красою.

Моя чарівна Аня , я щиро вдячна за такі прекрасні подарунки, за ті емоції і шок, який в мене був. І в мене є план : я наношу духи, фарбую очі і ми разом йдемо вражати людей в центрі і знімати наши банички разом ))

Мабуть не одна я , чекаю дописів Альони, коли знаю що вона вже встигла протестити якусь новинку в світі парфумерії. Це дає мені можливість підготувати себе і свої рецептори, до майбутнього знайомства з якимось ароматом і знати, до чого першого підійти в офлайн магазині. Я не здивована її вишуканому смаку, а також уважності, з якої вона підійшла до свого сюрприза. По-перше це було доволі неочікувано, по-друге я була дуже вражена наповненням подарунку. Побачити рітуалс в боксі стало шоком шокованим, але ще більше - аромати. Я всього раз сказала про те що мрію про знайомство з інопланетянином від Mugler і от бажаний пробник Alien вже в мене і все це завдяки alena.rosee . Окремо хочу відмітити вербену. Я люблю цей аромат, його тонкі нюанси і ось я знову захищена від вампірів.

Тут надто велике поле для тестування і для знайомства, тут все надто цікаве, що я досі перебуваю в шоці і безмежно вдячна за цю красу. Це просто шок в шоці) Дуже дякую тобі за привітання, за твою креативність і уважність

Почну трошечки здалеку, що б ви зрозуміли мої емоції . У 2022 року, 1 жовтня, я сиділа на манікюрі у подруги на Полтавщині і подзвонив телефон. Моя мама, посеред дороги, де до ближнього села було десь кілометрів 5, а до іншого 15 - вона знайшла кошеня. Так в мене з'явився мій Марс, дикуватих хлопчинка який відрізняється своєю вірністю і вдячністю. Так от в цьому році, я забула про день находження свого кота. Соромно було прям дуже, бо для мене це свято, бо хто зна що могло бути з моїм хлопчиком. Я забула купити ласощі і іграшку, бо поїхала в село, а коли повернулась - збирала чоловіка, бо відпустка закінчилась.

І от я відкриваю подарунок від Kristina S і бачу там іграшку. Це саме те що було потрібно - подарунок для мого кота.

Про мене якщо що, теж не забули 😂 Я отримала купу цікавих продуктів, в тому числі і патчі від Mermade,які я давно хотіла протестувати і ще купа приємностей, в тому числі - бажаний атомайзер. Чесно скажу - спокушає він мене😂

Я дуже вдячна за ці подарунки, за мій улюблений чай, за купу приємностей для мого волосся і обличчя, але знай - ти врятувала мою репутації кото мами і це головне.

Дякую тобі за привітання, за те що пам'ятала про мене і моїх малюків і за те що завжди питаєш як я, особливо коли в місті не спокійно. Твої подарунки дуже відволікли мене і викликали посмішку на обличчі.