Олена Романюк

Fantasy Community Perfumes: мій осінній Discovery Set

Fantasy Community Perfumes: мій осінній Discovery Set

Привіт 🤍

Останнями днями в MakeUp Club панує натхненна парфумерна атмосфера і я згадала, що не показувала ароматний набір Fantasy Community Perfumes, який отримала на свій день народження.

Аромати у ньому підібрано абсолютно протилежні, яскраві та вельми нетривіальні за своїм звучанням.

Тож, коротко розповідаю про кожен, можливо, хтось знайде аромат і для себе 🤍

Fantasy Community Perfumes: мій осінній Discovery Set
  • El Diablo by Fantasy Community Perfumes - зірка цього Discovery Set 🖤 Найстікіший, найтепліший та найсміливіший! Ідеальний на прохолодну пору року. Унісекс, гурманський, східний аромат. Зі старту - ром, лікер з шматочком темного шоколаду. Досі не розумію, як це вдалося виробнику, але усі ноти грають ідеально. Шоколад хочеться вдихати без зупину. Згодом, чутно теплу каву і мигдальне тістечко, далі, наприкінці дня я насолоджуюся ароматом східних спецій. Аромат стійкий, на одязі лишається до прання, волосся також, до прання 🤣

Верхні ноти: Ром, Чорний шоколад, Цукрова тростина.

Середні ноти: Кава, Карамель, Мигдаль.

Базові ноти: Геліотроп, Сандал.

  • Cola Honey Shake by Fantasy Community Perfumes🤎 - мій наступний аромат в топі цього набору. Чесно, його я боялася тестувати, відтягувала до останнього. Але це стало коханням з першого пшику! Унісекс, пряний, фужерний аромат. Це вибухова суміш кави та спецій. Знову, аромат ідеально грає в прохолодну пору. Зі старту охоплює кардамон, мускатний горіх, я чомусь ще чую імбир. Далі кава, так, знову кава, от вона звучить ідеально гостро, наче ти відкрила новий пакет зерен, щоб приготувати собі ранкову каву. Аромат стійкий, особливо класно пахне на волоссі

Верхні ноти: Кардамон

Середні ноти: Кориця, Мускатний горіх

Базові ноти: Кава

  • Mad Jam by Fantasy Community Perfumes 💜 - аромат, щоб збирати компліменти та увагу 😉Жіночий, амбровий, деревний, квітковий аромат. Він створений до пари Earl Grey FCP, вони б доповнили один одного. Аромат ідеально звучить в спеку та прохолоду. Це неймовірне поєднання сливового чи персикового джему (не знаю, де я їх знайшла), молочної карамелі, весняних квітів після дощу та лісу. На одязі лишається ароматом квітів. Саме цей аромат я хочу придбати в мініатюрі.

Верхні ноти: Жасмин, Троянда, Османтус.

Середні ноти: Молоко, Нарцис, Тубероза.

Базові ноти: Амбра, Кедр.

  • Confetteria by Fantasy Community Perfumes 🧡 - аромат цукерок та льодяників, доволі універсальний аромат, який доречний завжди. Унісекс, деревний, цитрусовий. Він не дуже кричущий, нагадує деякі аромати Moschino, завдяки яскравим ароматам лимону та бергамоту. Наприкінця дня злегка чутно мускус та дерево. Солодощів чи квітів я не чую.

Верхні ноти: Апельсин, Бергамот, Зелені ноти, Лимон.

Середні ноти: Жасмин, Кедр, Магнолія, Пачулі, Персик.

Базові ноти: Боби тонка, Ваніль, Геліотроп, Груша, Мускус

  • Oasis by Fantasy Community Perfumes 💚 - найскладніший аромат, уявляла собі його іншим. Унісекс, східний, деревний. Я чую суміш апельсинів, жасмину, кедру, мускусу. Але саме суміш, без переходу нот. Oasis більш різкий за Confetteria, у ньому немає солодощів. І скоріше всього, я подарую його чоловікові.

Верхні ноти: Квітка апельсина, Оксамит, Бергамот, Лимон.

Середні ноти: Жасмин, Фіалка, Цикламен.

Базові ноти: Амбра, Ветивер, Вірджинський кедр, Мускус