Трітмент для губ Sister's Aroma Sisters Care Lip Hydrater

Трітмент для губ Sister's Aroma Sisters Care Lip Hydrater

Сухість і лущення – стандартна тема, коли в тебе не вистачає часу на стакан води, що буває і в моєму випадку :)

Тому я вирішила, що потрібно знайти собі той засіб, який позбавить від лущення, стягнутості та ранок на губах, бо постійний стрес дається в знаки. І мені попався на очі бальзам Sister's Aroma, а так як я вже знайома з брендом, то вирішила ризикнути.

Прозора та схожа на густий блиск для губ. Має зручний дозатор і аплікатор, тому його можна нанести густим шаром на губну помаду, аби підкреслити красу відтінку, або соло тоненьким – щоб зволожити шкіру.

Касторова олія, сквалан, чиста форма вітамин Е, олії ши та соняшника. Саме вони і створюють магію. За рахунок цього натурального складу кожна клітинка шкіри отримує достатньо зволоження і живлення. При нанесенні касторова олія гарантує найяскравіший блиск, який ще довго не покине губи, забезпечуючи захист від вітру, морозу, зневоднення та появи ранок.

Ось тут мої враження розійшлися. При нанесенні бальзам відчувається трохи важким. Я вже хотіла почати перейматися через те, що дарма витратила на нього гроші, але вирішила дати трітменту ще один шанс. Тому я використала його на ніч в якості маски, як і пропонує виробник.

І сталася магія! На наступний день бальзам повернув м’якість та гладкість, більша частина лущення зникла, а самі губи стали виглядати доглянуто. Мрію спробувати ще на губних помадах або олівцях, щоб побачити, як виглядає трітмент.

Сподобалося, що майже немає ніякого запаху, ні під час нанесення, ні під час використання. Бальзам компактний та легкий, тому не займає багато місця в сумці, завдяки чому його можна брати усюди, щоб оновити шар. Я задоволена результатом, який отримала. Ще треба привчити себе пити більше води, і впевнена, що результат від використання стане ще кращим :)

Рекомендую цей трітмент усім, хто, як і я, страждає від тріщинок і лущення – це кращий та гіпоаллергенний варіант.