☕️ Karina ☕️

JOKO BLEND МІЦЕЛЯРНА ВОДА ДЛЯ КОМБІНОВАНОЇ ТА ЖИРНОЇ ШКІРИ

JOKO BLEND МІЦЕЛЯРНА ВОДА ДЛЯ КОМБІНОВАНОЇ ТА ЖИРНОЇ ШКІРИ

Нарешті дійшли руки до цієї лінійки. Поділюсь враженнями про всі її продукти. Почнемо з першого засобу - міцелярна вода.

💚Опис - Найбільше б’юті-бажання власниці жирного або комбінованого типу шкіри – надати їй тривалого відчуття свіжості та чистоти, а ще позбутися жирного блиску. Міцелярна вода Joko Blend Skin Detox створена для ефективного першого етапу очищення від макіяжу, забруднень та себуму. Формула без агресивних компонентів м’яко діє на шкіру, запобігаючи виникненню подразнень та запалень. Міцелярна вода миттєво вбирає забруднення, залишаючи шкіру чистою та гладенькою. Засіб рекомендований для щоденного використання.

💚Особливості міцелярної води:

  • формула на основі трьох компонентів, які дбають про здоровий вигляд жирної та комбінованої шкіри;
  • екстракт ламінарії сприяє покращенню обміну речовин в шкірі, надає тонізувальну та зволожувальну дію;
  • алантоїн дарує шкірі м’якість та запускає процес регенерації клітин;
  • пантенол діє як зволожувач, заспокоює шкіру та захищає її від стягнутості;
  • запобігає виникненню запалень;
  • нормалізує роботу сальних залоз, усуваючи жирний блиск;
  • дарує відчуття свіжості.

💚Виробник - Україна.

💚Пакування - туба з прозорого пластику зеленого кольору з білою кришкою знаходиться у картонному пакуванні ідентичного дизайну. Кришка форматі фліп - топ. Закривається надійно, не протікає, справна.

💚Об'єм - 200 мл.

💚Аромат - тонізує, свіжий та дуже приємний.

JOKO BLEND МІЦЕЛЯРНА ВОДА ДЛЯ КОМБІНОВАНОЇ ТА ЖИРНОЇ ШКІРИ
JOKO BLEND МІЦЕЛЯРНА ВОДА ДЛЯ КОМБІНОВАНОЇ ТА ЖИРНОЇ ШКІРИ

💚Текстура - вода прозорого кольору.

💚Спосіб використання - Нанести засіб на ватний диск, легкими масажними рухами видалити забруднення і макіяж. Змити водою.

💚Інградієнти - Aqua (Water), PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Sorbitol, Pentylene Glycol, Glycerin, Laminaria Digitata (Horsetail Kelp) Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Panthenol, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Triethanolamine, Sodium Benzoate, CI 42090, CI 19140, Hexyl Cinnamal.

4 елементи середнього рівня безпеки.

🟠Parfum - Віддушка парфумерна.

🟠Triethanolamine - буферизація. Використовується як м'яка основа та у складі емульгаторів. Безпечний для шкіри та не має побічних ефектів, оскільки більшість продуктів зберігають його концентрацію від 1% до 3%.

🟠CI 42090 - барвник блакитного кольору.

🟠CI 19140 - барвник жовтого кольору.

1 елемент складу не знайдено.

🟢laminaria digitata (horsetail kelp) extract - безпечно. Ламінація. Зволожує, очищує, дезінфікує. Має загущуючу та емульгуючу дію.

Містить алантоїн, пантенол.

💚Враження - це чудова базова міцелярна вода, яка підійшла для мого типу шкіри. Вона добре справляється з функцією очищення від макіяжу та сонцезахисту. Обов’язково змити водою після використання. Не викликає сухості, подразнення, адже містить зволожуючі та заспокійливі компоненти у складі. Але під час змивання макіяжу губ, відчувається неприємний смак. Дуже подобається її аромат, він приємний тонізуючий. Також я влаштувала її затест. Раджу спробувати власницям комбінованої або жирної шкіри.