Anna_feerie

Ідеальне маскування та зволожуючий фініш

Ідеальне маскування та зволожуючий фініш

Коли мені хочеться максимального перекриття та при цьому зволожуючий сіяючий фініш - я беру цей ВВ-крем. Він дійсно добре маскує недоліки, вирівнює тон та при цьому не підкреслює сухість або шелушіння. Ще один момент - мій 21й відтінок має сірий підтон, але не лякайтесь, він не перетворить вас на бліду стіну)). Звісно, найкращий варіант все ж протестувати пробники, але якщо у вас світла шкіра з рожевим підтоном або схильна до почервонінь - то ось цей сірий пігмент ідеально нейтралізує відтінки червоного та робить обличчя світленьким🥰.

Ідеальне маск�ування та зволожуючий фініш
Ідеальне маскування та зволожуючий фініш

Наразі в мене набагато кращий стан шкіри в плані розацеа, тому можу собі дозволити й більш легкі текстури, але коли є загострення або просто бажання зробити full coverage - то Purito просто немає рівних!

Покажу детальніше відтінок - коли видавлюєш крем з тюбіку, то одразу трохи лякає цей сірий, але подивіться, як він чудово адаптується та буквально зливається з тоном шкіри🤗.

В такому гарному маскуванні є свої нюанси: оскільки покриття щільне, то обов'зково потребує нанесення рум'ян/бронзеру, щоб повернути обличчю об'єми та засмагу)).

Також покажу, як цей бібік справляється з більш проблемною шкірою - думаю, це буде корисно багатьом, адже він справді гарно маскує висипання, постакне та почервоніння.

Зауважте, що покриття сяюче, ступінь цього сяйва залежить від параметрів конкретної шкіри. Оскільки в мене вся рутина спрямована на зволоження та глоу, то блищить доволі сильно, але я таке люблю). Якщо ж вам не дуже довподоби, то влітку я винайшла лайфхак - якщо наносити цей тональний на мінеральний санскрін (тобто на фізичних фільтрах), то покриття виходить більш стійким та не таким сяйним). Звісно, додатково можна припудрити Т-зону, це також продовжить стійкість.

Єдиний мінус, на мою думку, це те, що тон перебивається на телефон (але в мене багато тональних так роблять). Ще він не блюрить пори, та нам цього і не обіцяли, тому наврядчи це можна вважати недоліком.

В цілому для мене це класна робоча конячка, що гарно маскує, зволожує (жодного разу не було дискомфорту, навіть взимку при загостренні розацеа) та чудово виглядає як в житті, так і на фото/відео🤩.