Вибуховий суничний коктейль
Giorgio Armani My Way Nectar
Для мене цей Нектар звучить як ціла тарілка стиглих соковитих суниць в оточенні медової груші та з бергамотом на фоні. Звісно, що всі відчувають по-різному і для когось це саме квіткова композиція, але для мене парфум насамперед має ягідне звучання. Доволі яскравий початок, в якому багато оптимізму та дівочого кокетства. Далі я відчуваю трохи мильну ноту - таке частно буває саме в ягідних ароматах, мені подобається, бо це взагалі мій найулюбленіший напрямок в парфумерії). Це не те, щоб мило або гель для душу, а ось саме легка нотка чогось освіжаюче-чистого, я би так сказала🥰.
З часом суничні акорди стають спокійнішими (але повністю з моєї холодної шкіри не зникають) і вже можна відчути квіти, трохи жасміну, ніжна фіалкова пудровість. В базі на шкірі все ще залишається легкий ягідний флер та ванільно-кедровій підложці. Стійкість десь 4-6 годин, перші години аромат звучить голосно, далі поступово стає ближчим до шкіри.
Піраміда виглядає так:
Початкова нота: Бергамот, Груша, Флердоранж
Нота серця: Жасмин, Листя фіалки, Ревінь, Тубероза
Кінцева нота: Бурбонська ваніль, Білий мускус, Кедр
Як бачимо, ніяких ягід). І так, і ні - бо ж тубероза - це надзвичайно багатогранна квітка, що може відтворювати звучання винограду, персику або суниці. Саме вона дає таке цікаве (та обожнюване мною))) звучання. Ревіня окремо я не чую, можливо, він дає трохи кислинки аромату. Мускус доволі м'який, його навіть важко виокремити, настільки гарно він вписався в цей ансамбль.
Мені Giorgio Armani My Way Nectar дуже сподобався, вже замовила ще один пробник і думаю щодо флакону😍.
Коментарі (0)