Yustal

Відтінковий бальзам для волосся Joko Blend Anti-Yellow Hair Balm

Відтінковий бальзам для волосся Joko Blend Anti-Yellow Hair Balm

Я обрала цей бальзам за хорошими відгуками та з цікавості: чи спрацює на волоссі середнього тону?

Склад відтінкового бальзаму для волосся Joko Blend Anti-Yellow Hair Balm:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Propylene Glycol, Laminaria Digitata (Horsetail Kelp) Extract, Glycerin, Hydrolyzed Keratin, Isopropyl Myristate, Amodimethicone, Trideceth-12, Cetrimonium Chloride, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, BHT, Hexyl Cinnamal, Basic Violet 1, Basic Violet 2, Basic Red 51, Basic Orange 31, Basic Yellow 87, Basic Blue 99.

У складі є екстракт ламінарії, гліцерин, гідролізований кератин, силікон та барвники.

Об’єм 250 мл, використати потрібно за 6 місяців після відкриття.

Відтінковий бальзам для волосся Joko Blend Anti-Yellow Hair Balm

Мої враження:

Бальзамчик насиченого світло-фіолетового кольору, він має класний косметичний аромат. Він економічний та легко розподіляється, раніше я використовувала більше бальзаму за один раз, з цим бальзамом стільки не треба.

Часта проблема відтінкових бальзамів в тому, що вони сушать волосся, але це не про бальзам від Joko Blend, доглядові властивості цього бальзаму на висоті: волосся гладке, розсипчасте, дуже приємне на дотик. Я не цільова аудиторія для нього, я не блондинка й особливого впливу на рудий відтінок свого волосся не помітила (так-то він для цього і не призначений), але я лишилась задоволена доглядовими властивостями бальзаму.