Yustal

Антисептичний гель для рук Tink Morning Air

Антисептичний гель для рук Tink Morning Air

Цей гель я обрала на подарунок, так, в моєму близькому оточенні є дівчина, котра з усієї косметики, що існує, обожнює антисептики. Засіб виглядає дуже мило, компактна, прозора пластикова пляшка з прозорим гелем, в якому є кольорові вкраплення.

Склад антисептичного гелю для рук Tink Morning Air:

Alcohol, Water, Glycerin, White Tea Leaf Extract, Ammonium Acryloyldimethyltaurate / VP Copolymer, Lactose, Microcrystalline Cellulose, Silver Citrate, Sucrose, Jojoba Esters, Tocopheryl Acetate, Zea Mays (Corn) Starch, Hydroxypropyl Methyl Cellulose, CI77019, CI74260, CI12490, Parfume.

Об’єм 45 мл, використовувати можна 6 місяців після відкриття.

Виробник пише:

Антисептичний гель, призначений для дезінфекції рук. Не липне і не залишає слідів. Містить 65% спирту, завдяки чому ефективно знищує мікроби і бактерії. До складу входять екстракт білого чаю, іони срібла і вітамін Е, який знаходиться в кольорових гранулах жожоба. При розтиранні антисептика оболонка гранул розчиняється і вміст кульок живить та зволожує шкіру рук.

Як використовувати антисептик:

Видавіть невелику кількість гелю на долоні. Рівномірно розподіліть гель по обох руках, включно з пальцями і між ними. Розтирайте гель до повного висихання. Не змивайте. Цей простий і ефективний процес допомагає підтримувати чистоту рук у будь-яких умовах, забезпечуючи надійний захист від мікробів.

Мої враження:

Засіб пахне доволі приємно, свіжістю, змішаною зі спиртом, але запах спирту швидко вивітрюється. Спирту 65%, що забезпечує потужну дезінфекцію, активно знищуючи мікроби та бактерії. Щоб дістати антисептикпотрібно натиснути з певним зусиллям, кришка фліп-топ закривається щільно з характерним звуком, складається враження, що конструкція достатньо надійна, щоб засіб не вилився у сумці сам. Антисептичний гель швидко всмоктується та лишає шкіру зволоженою завдяки кольоровим гранулам, які легко розчиняються та доглядають за шкірою, це гранули жожоба, в котрих знаходяться екстракт білого чаю, іони срібла і вітамін Е, іони срібла також дають додаткове знезараження. Антисептик приємний у використанні та не надто агресивний, мені сподобався.

Антисептичний гель для рук Tink Morning Air