Yustal

Спрей-антисептик для рук Acai&Ylang Ylang Joko Blend

Спрей-антисептик для рук Acai&Ylang Ylang Joko Blend

Осінь — пора вірусних захворювань, в дорозі я рятуюсь антисептичними серветками. Я пересуваюсь громадським транспортом і, чесно, думаю, що антисептичні серветки стали причиною того, що я не хворіла на COVID, але коли є можливість гарно вимити руки з милом, я надаю перевагу миттю рук перед серветками, для додаткової дезінфекції я обрала для себе антисептик у форматі спрею від бренду Joko Blend, я люблю різні спреї. Ви тільки подивіться, який кумедний персонаж зображений на ньому, він стабільно викликає у мене посмішку :)

Спрей маленький, 35 мл. Користуватись можна 6 місяців після відкриття.

Ціна: 34-68 гривень

Складу нього простий, це спирт змішаний з водою та гліцерином (я пробувала робити такий спрей вдома і в мене не вийшло), в котрий додали екстракт асаї та ефірну олію іланг-ілангу, ароматизатор й декілька допоміжних компонентів. Я люблю ефірну олію іланг-ілангу, тому зупинилась на цьому спреї.

Виробник обіцяє знищення 99,9% бактерій. Антибактеріальний спрей нейтралізує активність мікробів і запобігає їх розмноженню, при цьому не пересушує шкіру і не залишає відчуття липкості рук, швидко вбирається.

Мої враження:

Кришечка, що захищає дозатор від випадкового натискання щільно сидить, вона надійна. Звісно, спершу спрей пахне спиртом, я не відчуваю сильно вираженого аромату після того як спрей вивітрюється. Він миттєво та безслідно вбирається. Розумію, що при регулярному використанні засобів з високим вмістом простого спирту епідермальний бар’єр шкіри може порушитись (дівчата, хто полюбляє спиртові тоніки, зверніть на це увагу), тому по можливості змащую шкіру кремом, щоб допомогти шкірі у відновленні, хоча жодних неприємних відчуттів після використання спрею у мене немає. Це мій перший антисептик і знайомство з такого роду засобами пройшло вдало завдяки Joko Blend.

Спрей-антисептик для рук Acai&Ylang Ylang Joko Blend
Спрей-антисептик для рук Acai&Ylang Ylang Joko Blend