Yustal

Крем для рук та нігтів з алантоїном, екстрактом равлика та олією карите Shelly

Крем для рук та нігтів з алантоїном, екстрактом равлика та олією карите Shelly

Засоби від Shelly це часточка професійного догляду за руками та стопами, котрий можна тримати вдома. Мені подобається естетичне оформлення, приємні аромати та хороший ефект. Я вже пробувала маленький крем для рук від Shelly з екстрактом півонії та лишилась задоволена якістю, тому цього разу я обрала одразу великий формат крему.

Склад крему для рук та нігтів з алантоїном, екстрактом равлика та олією карите Shelly (в мене, мабуть, крем з оновленим складом, тому що на MAKEUPзазначено інший склад):

Aqua (Water), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Palmitic Acid, Stearic Acid, Polysorbate 60, Dimethicone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Snail Secretion Filtrate, Parfum (Fragrance), BHT, Lactic Acid, Triethanolamine, Linalool.

Це оклюзійний крем на мінеральній олії, крем містить силікон (диметикон), олію ши (інша назва карите), компоненти зволоження, алантоїн, котрий сприяє регенерації і прискореному загоєнню, пом'якшує і зволожує шкіру та екстракт равлика, що живить суху і подразнену шкіру, стимулює вироблення власного колагену і еластину, який усуває лущення. В кремі є консерванти та ароматизатори.

Об’єм 250 мл, користуватись можна 12 місяців після відкриття (а в попередніх версіях було 6).

Ціна: 184-208 гривень. Також існує формат 500 мл, котрий ще вигідніше за ціною, та кишеньковий формат 45 мл.

Мої враження:

Дозатор має зручне положення “стоп” та справно працює. Крем білосніжний, помірної густини. Запах ледь виражений, ненав’язливий та приємний, мені складно описати цей аромат: запах хорошої косметики. Крем дуже гарно розподіляється, в мене немає відчуття екстра-зволоження шкіри з кремами для рук від Shelly, але це хороший крем саме на день, він швидко всотується та майже не лишає жирності на комп’ютерній миші, треба бути дуже прискіпливою, щоб роздивитись мінімальні сліди від крему, я люблю використовувати цей крем в тому числі перед виходом з дому, він не робить ручку сумки масною. Радує, що виробник змінив формулу і кремом можна користуватись 12 місяців, для домашнього використання великого об’єму це саме те, що потрібно. Якщо ви шукаєте легкий крем для рук собі або на подарунок, крем для рук та нігтів з алантоїном, екстрактом равлика та олією карите від Shelly це достойний вибір, він гарно справляється з сухістю шкіри рук та пом’якшує кутикулу, крем не дратує шкіру, навіть якщо вона була подразнена, та лишає після себе приємні відчуття.

Крем для рук та нігтів з алантоїном, екстрактом равлика та олією карите Shelly