Missmili

Скраб для шкіри голови з кератином від Reclaire

Скраб для шкіри голови з кератином від Reclaire

🤍Не знаю, як у інших, але восени моє волосся завжди “божеволіє”. Воно починає активно випадати, а ще з’являється неприємна жирна лупа. Здається, це називають жирною себореєю — коли проводиш пальцями по шкірі голови і відчуваєш, ніби сальні залози забиті.

🤍Цієї осені я вирішила, що більше не хочу це терпіти і пора щось змінювати у догляді за волоссям. Вибір пав на скраб для шкіри голови, і я вирішила спробувати продукт від вже перевіреного українського бренду Reclaire (про їхню сироватку для зони декольте можна почитати тут https://club.makeup.com.ua/post/50871/).

Скраб для шкіри голови з кератином від Reclaire

🤍Скраб призначений для глибокого очищення та відлущування ороговілих частинок, що сприяє оновленню шкіри та нормалізації роботи сальних залоз. Він покращує живлення волосяних фолікулів, допомагаючи волоссю рости швидше, очищає і освіжає шкіру голови, особливо схильну до лупи.

🤍Скраб має об’єм 200 мл і представленний у зручній круглій баночці з додатковою захисною кришечкою, що забезпечує безпечне транспортування. За консистенцією він густий, гелеподібний з великою кількістю абразивних частинок абрикосових кісточок. Аромат — приємний ,легкий та свіжий.

🤍Як використовую його я?Після миття волосся шампунем беру невелику кількість скрабу і м’якими масажними рухами наношу його на корені волосся, масажуючи 1-2 хвилини. Потім ретельно змиваю водою та наношу подальший догляд.Також пробувала наносити скраб на вологе волосся до використання шампуня-то також працює)

Використовую 1-2 рази на тиждень.

🤍Скраб дуже економний: через густу текстуру та велику кількість скрабуючих часточок для одного використання потрібно зовсім небагато засобу. Він приємний у використанні, чудово розподіляється,не дряпає шкіру, і при використанні дарує приємний масаж

🤍Змивається швидко і не залишає абразивних частинок на волоссі.

Ефект від нього чудовий — шкіра голови стає свіжою, чистою, легкою, без лупи,а волосся набуває легкого прикореневого об’єму.

Цей скраб став чудовою знахідкою в моїй доглядовій рутині!